• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Ustawienie na Niemcy:
Boruc
Żewłakow--Jop--Bąk--Baszczyński
Krzynówek--Radomski--Sobolewski--Jeleń
------------------Zurawski--------------
------------------Smolarek--------------

Żurawski na pozycji fatalnego Szymka, który nie może grać tylko dlatego, że nazywa się Szymkowiak.
Odpowiedz

W tym meczu zagrają rezerwowi.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?
W sumie to niezły skład ześ podał Wink , ale nie wyobrażam sobie naszej drużyny bez Szymka...
Odpowiedz

A ja sobie wyobrażam i tak się powinno stać.
Odpowiedz

balzac napisał(a):może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?
W sumie to niezły skład ześ podał Wink , ale nie wyobrażam sobie naszej drużyny bez Szymka...

Ty chyba żartujesz, Żewłakow jest nie do zastąpienia Big Grin

A Szymkowiak, to niech idzie kopać piłke na podwórko, wczoraj to mnie totalnie wkurwił Evil or Very Mad gorszej parodii chyba odjebać nie mógł Evil or Very Mad
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
balzac napisał(a):może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?

Ty chyba żartujesz, Żewłakow jest nie do zastąpienia Big Grin

A Szymkowiak, to niech idzie kopać piłke na podwórko, wczoraj to mnie totalnie wkurwił Evil or Very Mad gorszej parodii chyba odjebać nie mógł Evil or Very Mad
..ale nie zapominajmy o tym jaki on ma potencjał. W każdej chwili może zaskoczyć, jebnąć piękną bramkę czy zajebiście podać. Z Kolumbią też chuja grał, ale pod koniec ładnie uderzył i Jelen dobił. Nie skreślać Szymka kurna Surprised Wink
Odpowiedz

Szymek-dno...znalazl sie turecki gwiazdor. Piłkarze z naszaj tak wysmiewanej ligi są lepsi od tych kretynow co grzeją ławę w niemczech i anglii. Pokazał to Brożek i jeleń. Janas to trochhe cykor ze nie postawił na nich wcześniej. Poza tym przynajmniej można sie posmiać z fajnych reklam. rozwala mnie ta reklama janasa.
"Sport w Dzienniku proszę państwa to mistrzostwo świata" heheh no i ta reklama warki co koleś ma zeby jak czesiek ze wsi, co jeszcze...no tak..słynna reklama Tatry z góralem niemową. Swoją drogą szkoda mi Janasa bo jest dobrym trenerem ale te ćwoki psuja mu życiorys. Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką Smile
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką Smile
Powiemy mu? Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Ustawienie na Niemcy:
Boruc
Żewłakow--Jop--Bąk--Baszczyński
Krzynówek--Radomski--Sobolewski--Jeleń
------------------Zurawski--------------
------------------Smolarek--------------

Żurawski na pozycji fatalnego Szymka, który nie może grać tylko dlatego, że nazywa się Szymkowiak.

o to to.Diament oczywiscie bylby lepszy, gdybysmy mieli lepszych zawodnikow a w obliczu tego co mamy takie ustawienie chyba rzeczywiscie bedzie dobrym wyjsciem.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Gudjohnsen w ciągu dwu dni piłkarzem Barcelony

Jeśli nie wydarzy się nic złego, poniedziałek będzie dniem, w którym Eidur Gudjohnsen stanie się pierwszym wzmocnieniem Barcelony przed nowym sezonem. Kataloński klub i islandzki piłkarz doszli do ostatecznego porozumienia i nie wykluczone, że już w następnym tygodniu dojdzie do podpisania umowy oraz prezentacji nowego nabytku, jako że Frank Rijkaard przebywa jeszcze w Ciudad Condal.

Porozumienie pomiędzy Barceloną a Chelsea także jest już praktycznie osiągnięte, cena waha się w granicach 10-12 mln euro.

Jedyna wątpliwość to sposób zapłaty za Islandczyka. Barça chce bowiem spłacić transfer w ratach, Chelsea natomiast woli dostać od razu całą kwotę. To jednak nie powinno stać na przeszkodzie temu, by Gudjohnsen stał się zawodnikiem blaugrana już w poniedziałek. Być może będzie to jedyne wzmocnienie Barcelony tego lata.
Barça es más que un club
Odpowiedz

Jebane Brytole - znowu fartem. Zdaję sobie sprawę że gdyby w 3 minucie Paragwaj nie zapakował samobója to pewnie inaczej by grali, ale po prostu ich nie znosze za to ze będa się pysznić tym zwycięstwem.
Odpowiedz

Anglia to mój faworyt na mistrzostwach-kibicuje im zaraz po Polsce i Holandii.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

U mnie Polska (jeszcze wciąż) , Brazylia, Holandia (tak już od dziecka mam Big Grin
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Cytat:Poza tym wieczorem Argentyna - WKS, ciekawy mecz się zapowiada. Mam nadzieję, że Wybrzeże sobie poradzi ;].
No Big Grin . WKS wygra!
Milcz niewierny Messi i spółka ich zniszczą....mimo ,że Messi nie zagra Wink

Gratuluje Dżemik Crying or Very Sad
Odpowiedz

Tak w ramach rozluźnienia atmosfery:

http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,730...as=1&ias=2
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości