- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
W koncu kibice przyszli obejrzeć dobry mecz w naszym wykonaniu, a co zobaczyli... to chyba wszyscy widzieli. Więc wcale się nie dziwie, że ich wygwizdali, bo sam bym sie wkurwił jakbym był na tym meczu. Polacy dziś zaprezentowali jak nie powinno się grać w piłke.
Choć mam nadzieje, że to sie zmieni i zaczna grać jak należy.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Przeca te 2 bramki to megahipersuperekstrazajebiscie wielki lut szczescia dla Kolumbii. Przez wieksza czesc meczu to my bylismy druzyna lepsza. Bezproduktywna, pokraczna, ale lepsza. Wynik 0:0, lub 1:0 dla nas bylby sprawiedliwym wynikiem.
Z Litwa zagralismy jakies 25 razy gorzej, ale tam kibice nie reagowali w ten sposob.
Zreszta chybasmy sie nie zrozumieli
1) Gwizdanie na wlasna druzyne, jesli gra do dupy- dobra, zrozumiem, choc sam nie gwizdze i gwizdac nie bede
2) Oklaskiwanie przeciwnika, ktory wcale na to nie zasluzyl, tylko po to by uprzykrzyc zycie naszej druzynie- skurwysynstwo, ktore mnie tak oburzylo
3) Reakcja na Kuszczaka po jego 'interwencji'- wypadaloby dodac mu otuchy oklaskami, a nie gwizdac na niego niemilosiernie. Toc chyba kazdy debil wie, ze Kuszczak 999999 takich pilek na milion by wylapal. Ta bramka nie byla wynikiem jego niekompetencji.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Kibice...no comment. Repra nigdy więcej na śląskim..gwizdanie na swoich?? hmmm nieźle. Narodowy zbudują w Warszawie i bedzie spokój
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie. - T.Kłos
I ta kto nic nie zmieni ,bo nie wszyscy kibice byli ze Śląska.A to ,że zapłaciłem i musiałem oglądać to coś to nie jest usprawiedliwienie.