• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Godziny dzielą Ronaldo od Milanu... chociaż chętnie widziałbym w czerwono czarej koczulce Teveza, ponoć jest też szansa sciągnięcia Gallasa.
bring it on
Odpowiedz

Hahaha co tam Czelsi ?? Przegrywamy z Middlesbrough ?? Buhaha. Co się, Co się, Co się stao ??

GLORY MAN UNITED !! Mad
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem jak się można AŻ tak podniecać zagranicznymi klubami...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hehe, od dziecka jestem kibicem MU i nie bardzo rozumiem, dlaczego miałbym sie ich meczami podniecać mniej, niż grą Odry. Ja nie widzę różnicy.
Odpowiedz

Rummenigge: "Nawet Chelsea nie zagrozi Barcelonie"

Prezydent Rady Nadzorczej Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, w wywiadzie dla znanego niemieckiego magazynu Kicker twierdzi, że w obecnej chwili żadna europejska drużyna, włączając w to Chelsea Londyn, nie może równać się z Barceloną. W oczach Niemca, Duma Katalonii jest nawet silniejsza niż rok temu.

”Szczerze mówiąc, w obecnej chwili Bayern nie może zrobić Barcelonie nic złego. Nawet gdyby zamiast nas grała tutaj Chelsea nic by to nie zmieniło. Oni są obecnie jeszcze silniejsi niż w ubiegłym sezonie”, powiedział Rummenigge w wywiadzie dla „Kickera”.

Były znakomity piłkarz widzi słabości swojego zespołu i nie zalicza Bawarczyków do faworytów tegorocznej Ligi Mistrzów, chociaż jak sam twierdzi, ”koncentracją, zaangażowaniem i wiarą we własne siły można osiągnąć wiele”.
Barça es más que un club
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem jak się można AŻ tak podniecać zagranicznymi klubami...
A jest się czym podniecać jeśli chodzi o polskie kluby? :>
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

uefa.com napisał(a):2006/07 UEFA Champions League
Group A
FC Barcelona (ESP)
Chelsea FC (ENG)
Werder Bremen (GER)
PFC Levski Sofia (BUL)

2006/07 UEFA Champions League
Group B
FC Internazionale Milano (ITA)
FC Bayern München (GER)
Sporting Clube de Portugal (POR)
FC Spartak Moskva (RUS)

Group C
Liverpool FC (ENG)
PSV Eindhoven (NED)
FC Girondins de Bordeaux (FRA)
Galatasaray SK (TUR)

Group D
Valencia CF (ESP)
AS Roma (ITA)
Olympiacos CFP (GRE)
FC Shakhtar Donetsk (UKR)

Group E
Real Madrid CF (ESP)
Olympique Lyonnais (FRA)
FC Steaua Bucuresti (ROU)
FC Dynamo Kyiv (UKR)

Group F
Manchester United FC (ENG)
Celtic FC (SCO)
SL Benfica (POR)
FC København (DEN)

Group G
Arsenal FC (ENG)
FC Porto (POR)
PFC CSKA Moskva (RUS)
Hamburger SV (GER)

Group H
AC Milan (ITA)
LOSC Lille Métropole (FRA)
AEK Athens FC (GRE)
RSC Anderlecht (BEL)
Odpowiedz

Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

Inter i Barca są w trudnych.
bring it on
Odpowiedz

Rummenige zapomniał o Cracovii. Z tak skuteczną Craxą polegliby jak nic. Laughing Crying or Very Sad
Odpowiedz

Ryhtyk napisał(a):Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

ja bym powiedzial, ze Inter i Chelsea sa w trudnych Big Grin
Barça es más que un club
Odpowiedz

ZenithalMan napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

ja bym powiedzial, ze Inter i Chelsea sa w trudnych Big Grin
Nie inaczej Laughing
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League, w końcu jeśli nie teraz to kiedy, coś czuje że Milan na ten sezon ma zbyt słaby skład, brak wzmocnień i odejście klasowego gracza.. obym się mylił.
bring it on
Odpowiedz

Ryhtyk napisał(a):Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League...

z ta zajebiscie dluga lawka rezerwowych? Laughing
Barça es más que un club
Odpowiedz

ZenithalMan napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League...

z ta zajebiscie dluga lawka rezerwowych? Laughing

Z ławką czy bez ławki, skład mają dobry, a coś mi się wydaje że jeśli Murinho nie wygra CL to pójdzie z torbami...Poza tym,wątpie by Barcelona drugi raz z rzędu sięgnęła po tytuł mistrza europy, to już bardziej prawdopodobne że wygra Valencia.
bring it on
Odpowiedz

Chryste Panie znowu Benfica. Zeszłoroczną grupę MU wysmiałem zaraz po losowaniu i każdy wie jak się skończyło, więc teraz wole nic nie mówić...
Z drugiej strony trener Charltonu mowił że w tym sezonie MU bedzie nie do zatrzymania
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości