Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Swoje przeszłam to wiem, że jest ciężko a paru facetów się tam po drodze przewinęło. Ale w końcu się trafi odpowiednio Wink Ja jak poznałam mojego męża to byłam 2 tyg po rozstaniu z facetem, on po miesiącu od rozstania z dziewczyną także oboje byliśmy trochę zdystansowani na początku. A lada dzień nam walną 4 lata bycia razem, kiedy to zleciało- nie wiem Smile Także się nie przejmuj- jak to mówię- każdy musi trafić w życiu na kilku debili, żeby umieć docenić tych normalnych :F

PS.Nosferatu- dziękuję za zmianę emotów Big Grin Heart
Hmmm wychodzi na to że ja trafiałem na samych debili Tongue ,albo z tym krajem coś nie tak jest ;P . Tylko najgorsze że każda następna jest gorsza później od poprzedniej :<
Zawsze możesz się przeprowadzić Tongue nie wiem skąd jesteś, ale zapraszam do Wrocławia, tu jest pełno normalnych ludzi Big Grin Big Grin Big Grin
Chciałem do Wrocławia ale jedna osoba sprawiła że tego nie zrobię Mad . Może za jakiś czas . A tu gdzie mieszkam to szkoda gadać Tongue
siemano śmierdziuchy, zagląda tu ktoś jeszcze z lat 06-07?
jeszcze tylko Ty i ja Heart
Dżem. Ej, ale ja też Tongue
chociaż my się nosferatu nie liczymy, bo jesteśmy 2004 Tongue
Bosh, ktoś tu jeszcze żyjęSmile
ewentualnie Twoja Stara

EDIT:

w ogóle jakieś takie pozerskie te forum się zrobiło, co tam niby u góry te całe zombie robią?
cześć chłopaki ;* jeszcze Ramzesa do kompletu brakuje Wink Vomit odezwij się do mnie na pw z jakimś numerem gg czy innym cudem, bo w ogóle nie wiem co tam się u Ciebie dzieje! Tomka i Adasia mam "pod kontrolą" Tongue
Dobra, w ogóle za co się tutaj te punkty od reputacji zbiera?
punkt reputacji zyskasz, jak ktoś kliknie pod twoim postem tę łapkę z kciukiem do góry (rep)
czyli takie wzajemne forumowe wd.powłażenie ;D
w ogóle bez sensu to, każdy może każdemu dodać ten punkt, albo odjąć...
A ja siedzę z łapą w garnku bo chwyciłem jakieś gówno do zgrzewania rur (300stopni). 2/10?