Kto się orientuje, ile może być warta 7" EPka Schizmy(nie ma tytułu, zawiera takie kawałki: Ostatnia Odsłona, Smutna piosenka o nas, marzenia ściętych skrzydeł, cisza), wydanie "Heartcore records"?
Pewnie sporo, rarytasik jak widze. Gdybym mial takie cudo zapewne nie chcialbym sie tego pozbyc ;D
Normalnie, az trudno wymienic mi kwote, bezcenne to jest ;P
ja nie mam zamiaru się tego pozbywać, tylko chciałbym wiedzieć co to do kurwy nędzy jest, bo nigdzie nic o tym nie pisze

ja nie wiem bo mam na empeczszy
Tak i tobie tez polecam.
A sam nie chodze do Mc Donalda , po prostu mają tam paskudne żarcie.A ten tekst:
Cytat: Najsłynniejsza hamburgerowania świata, Mc Donaldâs, symbol najwyższej jakości obsługi, sieć restauracji dla ludzi pracy, uchodzi w oczach lewaków i ignorantów za symbol wyzysku i krwiożerczego kapitalizmu.
to zwykłe pierdolenie. Niech gość popracuje troche w tym Makdonaldzie a potem sie wypowiada.
w ogóle pierdolenie przeintelektualizowanego teoretyka życia
a mnie najbardziej wnerwia nazywanie McDonald'sa "restauracją"

Żarcie tam serwowane jest niesamowowite, wystarczy spojrzeć na głupie społeczeństwo USA. Same godzille, które ledwo co się poruszaja.
Przy czym nie to , żebym w ogóle nie wdupił czasem jakiegoś hamburgera , tyle ze te z McDonalda są wyjątkowo chujowe w smaku a przy tym niezbyt tanie.
Bułkę mają chujową.
No żarcie w stylu hamburgera czy hot doga czasem fajnie zjeść, normalka. Jednak bez przesadyzmu.
Ja wolę zjeść hamburgera w McDonaldzie, niż w pierwszej lepszej budzie na ulicy. Poza tym takie rzeczy są nieocenione, kiedy jest się po prostu głodnym gdzieś na mieście

Bo chyba mało ludzi jeżdzi do McDonaldów po obiady do domu dla całej rodziny.
I chuj z tym, że niezdrowe. Jak ktos nie przesadza, to nic mu nie zaszkodzi.o.