Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A jak ktoś ma sporo czasu to może sobie poczytać interesującą dyskusję o "nowym" dworcu PKP w Katowicach na forum gkw:

http://forum.gkw.katowice.pl/viewtopic.p...sc&start=0
http://forum.gkw.katowice.pl/viewtopic.p...c&start=80
Flying Corpse napisał(a):iebie tym bardziej,undergrałndowcu

pewnie tak ale ja nie mówię jakim to popek jest leszczem
Kłótnia o walory estetyczne katowickiego dworca przejdzie do historii Big Grin
Pewnie, że jest brzydki, poznański też jest brzydki, ale od kiedy dworzec kolejowy ma być ozdobą miasta? A jak działa, trudno mi powiedzieć, nigdy nie miałem (nie)przyjemności korzystać.
Cytat:nie znam sie, wiem ze dobrze napierdalajo
ale to miasto jest gorsze niz radom i dworzec katowicki razem wziete

granat skarzysko rozjebie wszystko
No, bo KSZO to mocna ekipa, ale raczej do bitki na linii Kolejorz-KSZO nie dojdzie, bo kluby mają sztamę.
Wars napisał(a):ale od kiedy dworzec kolejowy ma być ozdobą miasta?

Przecież za komuny nowy dworzec w Katowicach miał pełnić również funkcję reprezentacyjnąSmile
raf667 napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):iebie tym bardziej,undergrałndowcu

pewnie tak ale ja nie mówię jakim to popek jest leszczem
leszczem może nie,ma mase i siłe,w przypadku walki gdzie dwóch typa stoi naprzeciwko i sie na zmiane napierdalają to wygrałby spokojnie,ale ,że jedzie na koksach i kondycji praktycznie nie ma,to zajebałby go dobrze wytrenowany lekkoatleta
Ghost_82 napisał(a):Tak, następnym razem dam w podpisie - Kamil to mój brat. Po pierwsze, od kiedy to musze się tutaj przyznawać, kto jest moim bratem.
zią bez urazy, ale gdyby po moim bracie 3/4 forum jechało jak po burej suce, to pewnie otworzyłabym twarz w tym kierunku. Tymbardziej, jeśli jest to osoba z wyraźnymi uszczerbkami.
No i co mi to da, że się odezwe Confusedhock: Sytuacji i tak by to nie zmieniło. Co innego, gdyby to sie działo w środowisku realnym. a nie wirtualnym. Tutaj, to każdy jest mocny w gębie i zgrywa twardziela za dyche, a przychodzi później co do czego, to spierdala pod spódnice starej.
^ wydaje mi się ,że to kwestia dystansu. Jak widzę tutaj co po niektóre napinki między poszczególnymi osobami ,to zastanawiam się czy nie macie większych problemow i się nudzicie.

To tylko internet.
Cytat:leszczem może nie,ma mase i siłe,w przypadku walki gdzie dwóch typa stoi naprzeciwko i sie na zmiane napierdalają to wygrałby spokojnie,ale ,że jedzie na koksach i kondycji praktycznie nie ma,to zajebałby go dobrze wytrenowany lekkoatleta

możliwe ale i tak by Ci dojebał prawda? =]

(mi na pewno tak) =]]]]]
ja bym mu spierdolił
Wars napisał(a):Kłótnia o walory estetyczne katowickiego dworca przejdzie do historii Big Grin
Pewnie, że jest brzydki, poznański też jest brzydki, ale od kiedy dworzec kolejowy ma być ozdobą miasta? A jak działa, trudno mi powiedzieć, nigdy nie miałem (nie)przyjemności korzystać.

Dworzec PKP ozdobą miasta być nie musi, ale straszydłem jest jak najbardziej ;P Nie wiem jak jest w innych miastach, ale we Wrocku są przynajmniej dwa dworce, które po renowacji mogłyby sie stać pieknymi historycznymi obiektami
Valhalla napisał(a):jak widze nie potrafisz sie zamknac, zawsze musisz miec ostatnie slowo.
przyganiał kocioł garnkowi. And i mean it - "kocioł"

Necro Desecrator napisał(a):Ale coś w tym jest, że każdy pojazd Krzysia dotyczy spraw ,,około-analnych"
to tylko obrazuje jakie mam mniemanie o tych, którym jadę

Kamil-Reloaded napisał(a):autopsja wzięta z jego dzieciństwa
kurwa, dlaczego jeszcze ten chłopaczyna nie jest członkiem Mensy? jego talent do tworzenia absurdalnych konstrukcji logicznych graniczy z geniuszem
w wyniku autopsji to chyba ciebie wydobyto na świat
Flying Corpse napisał(a):Ciebie tym bardziej,undergrałndowcu <foto>
lepiej wrzuć jeszcze raz swoej foto, zanim zaczniesz komuś jechać w ten sposób
Flying Corpse napisał(a):leszczem może nie,ma mase i siłe,w przypadku walki gdzie dwóch typa stoi naprzeciwko i sie na zmiane napierdalają to wygrałby spokojnie,ale ,że jedzie na koksach i kondycji praktycznie nie ma,to zajebałby go dobrze wytrenowany lekkoatleta
specjalista teoretyk od walk ulicznych
Ghost_82 napisał(a):a przychodzi później co do czego, to spierdala pod spódnice starej
doprowadźmy do takiej sytuacji kozaku, bo obawiam się że nie znam nikogo kto by spierdalał przed tobą gdyby miało "przyjść co do czego"
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...caid=1539c

książe - szczerze ci wspołczujemy, ale jak ci bedzie źle to zawsze mozesz zamienić sie na dwóch tatusiów.
Ghost_82 napisał(a):No i co mi to da, że się odezwe Confusedhock: Sytuacji i tak by to nie zmieniło. Co innego, gdyby to sie działo w środowisku realnym. a nie wirtualnym. Tutaj, to każdy jest mocny w gębie i zgrywa twardziela za dyche, a przychodzi później co do czego, to spierdala pod spódnice starej.

Nie ważne jakie środowisko, chodzi o samą reakcję (albo jej brak). W końcu rodzina to rodzina... znaczy nie wiem, "ponoć" bo na waszym przykładzie tego jakoś nie widać.
Książę napisał(a):lepiej wrzuć jeszcze raz swoej foto, zanim zaczniesz komuś jechać w ten sposób
Nie,od dzisiaj bede anonimowy,tak jak Ty