Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czemu? dobrze - może wreszcie wypierdolą z Sejmu / Rządu tych którzy sie nie nadają nawet do machania łopata Wink
No bo to jest żałosne. Lepper z całą pewnością nic do tego nie ma, ale idioci robią jakieś pieprzone sondy z kategorii : "czy Lepper musi odejść?". Śmiechu warte. A to wszystko z powodu jakieś śmiesznej prostytutki (jeśli owy skok w bok oczywiście miał miejsce). Jak się okaże, że to jego dziecko, to jeszcze, jeszcze...
buubi napisał(a):Czemu? dobrze - może wreszcie wypierdolą z Sejmu / Rządu tych którzy sie nie nadają nawet do machania łopata Wink
Widzę, żeś Pan niepoprawny optymista jest Wink
W coś trzeba wierzyć bo już ręce opadły dawno temu Wink
Boże,jaką ja laskę dzisiaj zarwałem...Chyba się powoli zakochuję,dzięki Ci Lucyferze!!!!
Ja ostatnio sie obudzilem, wstalem zeby nie obudzic laski kolo mnie, jej siostre odprowadzilem do kosciola, oddalem butelki do sklepu i wrocilem do domu
A może obudziłeś się obok siostry?
to byly dwie siostry, jedna 18, druga 16
obudzilem sie obok mlodszej, odprowadzilem starsza
Heh, hardcore.
Necro Desecrator napisał(a):Boże

Necro Desecrator napisał(a):Lucyferze!!!!
Weź sie ,kurwa zdecyduj.
Cytat:22:07:42 KelThuz
piszę hymn dla Generała

ciekawie moze byc <hahaha>
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Cytat:22:07:42 KelThuz
piszę hymn dla Generała

ciekawie moze byc <hahaha>
Da rade do środy?
zabijcie mnie, blagam...
Evil or Very Mad
Valhalla napisał(a):zabijcie mnie, blagam...
Evil or Very Mad
Nie, bo będziesz żałowała.
nie bede, lepiej zeby byl spokoj niz zeby mnie wszystko mialo psychicznie wykonczyc. A poki co wszystko do tego prowadzi Mad Mad Mad