Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Necro Desecrator napisał(a):Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Gdy czytacie tego posta dyndam już na pasku od spodni
Kiedy już cię z niego zdejmą,wezmę sobie na pamiątkę.
Cytat:BAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAAAAAAAAAAAAA!

Jak człowiek czegoś nie rozumie, to się śmieje ;]
BAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAH!!!!!
No ja pierdolę!!!!! HAHAHAHA!!!!
O kurwa! No to najpierw mi wytłumacz geniuszu co wszystko rozumie co to znaczy "mobilitować", bo nie bardzo rozumiem (mobilitować - uprzenośniać z angielskiego? hahaha!)

Kurwa, wrzucam kolejny stek bzdur jako moją wypowiedź, wpierdlalam kolejną, najtańszą już chyba prowokację, a wy to łykacie wszystko jak indory. Przeciez ten belkot nawet za grosz do mnie nie pasował. Spodziewałem się jakiegoś Vomitora czy innego Ramzesa jako pierwszego klienta do przypierdolenia się do tych bredni, ale Necro Desecrator, człowiek poniekąd inteligentny, a nie tylko tani pretendent... no nieźle... śmiał sie będę chyba jeszcze ze dwa dni
dwieście dwadzieścia wolt śpiewam dla was tak, dwieście dwadzieścia wolt, kurwa wasza mać :!:
Do you have the time
To listen to me whine
About nothing and everything
All at once
I am one of those
Melodramatic fools
Neurotic to the bone
No doubt about it

dzisiaj w szkole u mnie lecial ten kawalek, fajny
^ Green Day (google rlz) niezbyt lubie, ale moze ja sie nie znam (;
Książę 2 napisał(a):BAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAH!!!!!
No ja pierdolę!!!!! HAHAHAHA!!!!
O kurwa! No to najpierw mi wytłumacz geniuszu co wszystko rozumie co to znaczy "mobilitować", bo nie bardzo rozumiem (mobilitować - uprzenośniać z angielskiego? hahaha!)

Kurwa, wrzucam kolejny stek bzdur jako moją wypowiedź, wpierdlalam kolejną, najtańszą już chyba prowokację, a wy to łykacie wszystko jak indory. Przeciez ten belkot nawet za grosz do mnie nie pasował. Spodziewałem się jakiegoś Vomitora czy innego Ramzesa jako pierwszego klienta dprzypierdolenia się do tych bredni, ale Necro Desecrator, człowiek poniekąd inteligentny, a nie tylko tani pretendent... no nieźle... śmiał sie będę chyba jeszcze ze dwa dni

Biorąc pod uwagę to czym ,,wykazałeś" się w temacie o K88 raczej cięzko było odebrac to jako prowokację. Zwróć uwagę ,błyskotliwy prowokatorze ,ze równiez Return potraktował serio ten bełkot.Swoją drogą,to i tak myślę ,ze pisałes po prostu to co myślisz. Polemizowałbym czy ,,ten belkot nawet za grosz do Ciebie nie pasował". A rechot mający zaznaczyć ,,oczywistość" niecnej prowokacji, to nic innego jak broń nagminnie stosowana przez
ludzi ,którzy co krok musza się wstydzić własnej głupoty.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!!!!
The Stig napisał(a):co sie kurwa dzieje ?

Szatan z nas pieje...
Cytat:BAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!!!!

ziew
Thunderstruck!
Yeah-yeah-yeah, thunderstruck!
Thunderstruck! (Thunderstruck!)
Whoa, baby-baby! (Thunderstruck!)
You've been thunderstruck!
(Rah-rah-rah-rah-rah, thunderstruck!)
(Rah-rah-rah-rah-rah!) Thunderstruck!
(Rah-rah-rah-rah-rah!) Thunderstruck!
(Rah-rah-rah-rah-rah!) You've been thunderstruck!
nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera!! Big Grin

hłehłe matura to bzdura Big Grin
Polski dzisiaj? Co tam mieliście ciekawego? ; )
rozszerzony byl taki nawet latwy wg mnie.. ci odwazniejsi porwali sie na analize wiersza szymborskiej.. i juz teraz mowia ze popelnili wieelki blad Big Grin
ja pisalem analize porownawcza potopu i pamietnika z powstania warszawskiego. z fragmentow podanych, no i lajtowo, zobaczymy czy sie wstrzelilem w kryteria oceniania czy nie.