Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ja mam po -1,5 na kazde oko, ale bez okularow widze, mysle, dosc dobrze. Odrozniam ludzi, widze numerek na tramwaju itp. Wiec po co oczy sobie psuc Tongue Laughing
Valhalla napisał(a):ja mam po -1,5 na kazde oko, ale bez okularow widze, mysle, dosc dobrze

WYDAJE Ci się że dobrze widzisz Wink
a ja mam -3 i -3,5 i kurewsko mi okulary przeszkadzają, do tego nie mogę zakładac pod laboratoryjne za bardzo.
moze i Surprised ale zycia mi to nie utrudnia (;
Ręka noga dupa szyja okularnik dostał w ryja. Nie mogłem się powstrzymać
A moje okulary nie sa hetero Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Necro Desecrator napisał(a):A moje okulary nie sa hetero Crying or Very Sad Crying or Very Sad

nie tylko one, jeszcze ty i samowar

ja jak zaczynałem miałem-2.0, ponosiłem pol roku okulary i wyszło -2.75 teraz na wiosne ide na kontrole i zobaczymy co wyjdzie :> Tomash a jakie masz fotochromy ? tzn brązowe czy czarne ? :> bo ja planuje sobie odpalic czarne bo mnie słonko razi Smile
Czarne. Ja od 4 lat mam to samo, czyli po -1,5. I to mimo tego że naprawde sporo czasu spędzam nad excelem.
z tego co sie orientowałem to czarny fotochrom na plastiku z podwójnym antyreflexem kosztuje 200 zł, ale za za to dostaje sie zdrowe szkła. przy nastepnej zmiania planuje ten zakup :>
Necro Desecrator napisał(a):A moje okulary nie sa hetero Crying or Very Sad Crying or Very Sad
sa Laughing
Valhalla napisał(a):
sa Laughing
[niewolnica mode on]sa Laughing[/niewolnica mode on]
japierdole.
^
cos za czesto
Ej zalozcie sobie nowy temat "okulary" Wink
a co, tez masz? Laughing