Książę napisał(a):Flying Corpse napisał(a):leszczem może nie,ma mase i siłe,w przypadku walki gdzie dwóch typa stoi naprzeciwko i sie na zmiane napierdalają to wygrałby spokojnie,ale ,że jedzie na koksach i kondycji praktycznie nie ma,to zajebałby go dobrze wytrenowany lekkoatleta
specjalista teoretyk od walk ulicznych
Frajer,którego jedyna rozrywka to napinki na forach internetowych
Książę napisał(a):przyganiał kocioł garnkowi. And i mean it - "kocioł"
to jakis pojazd mial byc?
Ghost_82 napisał(a):a przychodzi później co do czego, to spierdala pod spódnice starej
książe napisał(a):doprowadźmy do takiej sytuacji kozaku, bo obawiam się że nie znam nikogo kto by spierdalał przed tobą gdyby miało "przyjść co do czego"
To oczywiste, że nie znasz, bo skąd. I zapewniem cię, że to co odpierdalają co niektórzy wobec mego brata, w realu taka sytuacja nie miała by to racji bytu. I nie cwaniakuj tak, bo mnie nie znasz i mógłbyś być nie mile zaskoczony.
Rene napisał(a):Nie ważne jakie środowisko, chodzi o samą reakcję (albo jej brak). W końcu rodzina to rodzina... znaczy nie wiem, "ponoć" bo na waszym przykładzie tego jakoś nie widać
.
Za bardzo se to wziełaś do serca

My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.
Flying Corpse napisał(a):Frajer,którego jedyna rozrywka to napinki na forach internetowych
szoruj małpę i na kafle, ździro
Ghost_82 napisał(a):I nie cwaniakuj tak, bo mnie nie znasz i mógłbyś być nie mile zaskoczony
dawaj korwa, weź brata, przyjeżdżaj i sie ponapierdalamy kozaku.
jak ty w jechankach nawet nie bronisz brata, to w realu pewnie palisz gumę lepiej niż w tokyo drifcie
Valhalla napisał(a):to jakis pojazd mial byc?
już się nie przegrzewaj, królewno bigosu
Książę, znajdź sobie chłopaka / dziewczyne ( w zależności od twojej orientacji a tą cięzko cięzko wyczuć) i poruchaj w końcu trochę.
Książę napisał(a):Ghost_82 napisał(a):I nie cwaniakuj tak, bo mnie nie znasz i mógłbyś być nie mile zaskoczony
dawaj korwa, weź brata, przyjeżdżaj i sie ponapierdalamy kozaku.
No nie wierze,Książe ujawnisz tożsamość i miejsce pobytu,żeby doszło do realnej konfrontacji ?
To nie w twoim stylu
Ghost_82 napisał(a):Za bardzo se to wziełaś do serca
My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.
Że bierzesz kamila na miękko to już tylko twój dil. W takie rzeczy to ja się mieszać nie chcę.
Rene ? przestań pierdolić
Nie nie Kamil, mnie też zmroziło jak przeczytałem, że z bratem ,,bierzecie na mięko"
^najs ';..;'
RamzeS napisał(a):Książę, znajdź sobie chłopaka / dziewczyne ( w zależności od twojej orientacji a tą cięzko cięzko wyczuć) i poruchaj w końcu trochę.
nie mierz innych miarą vomitora
Flying Corpse napisał(a):No nie wierze,Książe ujawnisz tożsamość i miejsce pobytu,żeby doszło do realnej konfrontacji ?
To nie w twoim stylu
chcesz dołączyć? dawaj, dam sobie rade
powiedział mistrz jechanki