Kamael napisał(a):Shocked Jak długo to piliście? Po czymś takim to ja bym się z łóżka nie podniósł do 20.
zaczęliśmy przed 20. nie bardzo pamiętam do której walczyliśmy. ostatnie co pamiętam to to, że zrobiłem se zajebistego drinka i oblałem se nim wyro kolo 1 w nocy
hai mengz, jakies pol roku/rok mnie tu nie bylo xDD
31 tysiecy nieprzeczytanych postow :e spammerzy :Eee
Oł dejm. Balthor, aż się łezka w oku zakręciła. Elo, elo ;D
hai hai :* xDD
kurde tak zobaczyłem, mój ostatni post był ehm... dawno
dużo się zmieniło jak mnie nie było? widze, że mój śliczny avatar nadal jest śliczny

Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.
jankier napisał(a):wciągnąć 3x0,7 i 2x4pak piwa to nas pojebało
nie zeby cos, ale na trzech typa to wcale nie tak duzo ;)
ale całkiem sporo jak na nas ;P
Krzychun napisał(a):Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.
aa jak mnie mogło to ominąć, nie wybacze sobie tego do konca zycia i bede cial sie w kacie tępymi rozowymi zyletkami ;((
tak po przeczytaniu paru tematow stwierdzam jedno... malo sie tu zmienilo

Balthor napisał(a):malo sie tu zmienilo
Poza avatarami i szarą siecią chyba nic

Balthor napisał(a):Krzychun napisał(a):Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.
aa jak mnie mogło to ominąć, nie wybacze sobie tego do konca zycia i bede cial sie w kacie tępymi rozowymi zyletkami ;((
tak po przeczytaniu paru tematow stwierdzam jedno... malo sie tu zmienilo 
Ano po staremu ;P lubię ten swojski klimat

w sumie to po latach człowiek teskni do starych ludzi ^^
myslalem szczerze mowiac ze juz konta tu miec nie bede, a tu widze zonk i to pozytywny hehe
studiowanie jest zle, picie, picie i picie ;/
jankier napisał:
3x0,7 i 2x4pak piwa[/quote]
hahahaha jakos mi sie nie chce w to wierzyc
noo, moze po prostu nie kazdy wie co to znaczy upodlić się ostatecznie.
to dwa lata temu nad jeziorem pilem z kumplem 2x 0,7 i po kilka browarow. po tym tez byl pierwszy total skandal obyczajowy, sąsiadka z domku obok wpadla
hmm, jednak do takiego chlania to bez ogorkow nie ma co