Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Valhalla napisał(a):
jankier napisał(a):no i skończył sie sezon jarania na balkonie...
raczej picia na dworze Surprised
True ludzie piją na dworze o każdej porze roku Tongue
Tanie wino oczywiście. Trza się będzie zaopatrzyć , poranki na PKSie bywają chłodne.
RamzeS napisał(a):True ludzie piją na dworze o każdej porze roku Razz

nie inaczej, raz piłem browara przy -18 stopniach. To że potem przez miesiąc zdychałem to się wytnie Big Grin
jo ja też w podobnej temperaturze,na plaży w gdyni,ale nic mi potem nie było Laughing
szczur mi naszczał do tytoniu ... dobrze ze to był koniec paczki ...
Oj zdecydowanie nie jestem true, nie wyobrażam sobie picia browarka na dworze w taką pogodę. W ogóle planowałem jeździć teraz do szkoły tramwajem, bo przebijanie się przez poranne korki to zdecydowanie nie jest mój ulubiony sport, ale psia mać, cholernie zimno w tych tramwajach. MPK prowadzi genialną politykę cieplną, grzeją przy 10 stopniach, a przestają jak spada do 0 Laughing
też to zauważyłem. jechałem dłuższą trasę tramwajem i mi tak kurwa dupa zmarzła, że hej. jedyny plus poznańskich tramwajów to to, że przeważnie w nich nie wieje Laughing

RamzeS napisał(a):True ludzie piją na dworze o każdej porze roku Razz

a picie czystej wódy na mrozie to niemal przyjemność Big Grin
Uwielbiam pic czysta wodke rano przed wyjsciem do szkoly.
Tomash napisał(a):To że potem przez miesiąc zdychałem to się wytnie
wlasnie tego sie obawiam ;P zdychac na uczelni a zdychac w pracy to zasadnicza roznica Laughing
jankier napisał(a):a picie czystej wódy na mrozie to niemal przyjemność

Nie inaczej. To znacznie większa przyjemność aniżeli picie ciepłej wódki w upał.
Flying Corpse napisał(a):jo ja też w podobnej temperaturze,na plaży w gdyni,ale nic mi potem nie było Laughing

chlanie na plazy w gdyni w pizdziawie to niesamowita sprawa Big Grin
jo,nigdy nie piłem tak schłodzonego bro Laughing
okladu z muodych piersi, migusiem.
VAL uciekaj !!!!!!!

[Obrazek: shrk.gif]
Poprosze o inny zestaw piersi.