Kamil-Reloaded napisał(a):ja widzę co innego, skończyły ci sie pomysły.
Uważaj żebyś kosy w bebech nie dostał kozaku.
A te 69 kilo to wiesz, w gimnazjum tym szpanuj.
ohohoho ale groznie tutaj sie zrobilo : >
Axel napisał(a):Uważaj żebyś kosy w bebech nie dostał kozaku.
spokoj korwa
raf667 napisał(a):naprawde takie typki jak Ty mnie śmieszą.Ważysz z 50-55 kilo góra wyglądasz jak typowa cipa ale na forum to jesteś wyurany.Dostałbyś jedną bome na ryj to połamałbyś się w 10 miejscach.Kurwa ,sam kiedyś miałem długie włosy, nosiłem te bluzy ,naszywki itd ale potem dałem sobie spokój bo zauważyłem że większość metali to typowe pizdy.W necie to każdy jest twardy ale jak stoimy sobie gdzieś z kumplami w góra 3 osoby to taki typek mija nas łukiem mimo że wcale do niego nie uramy tylko spokojnie stoimy i gadamy.A na bluzie posępne hordy wyjące o demonach.
nie no ja zawsze wiedziałem że jestes spoko maolat
Nie mówię o sobie, ale jak on tak wkurwiający jest w realu to go prędzej czy później zajebią.
raf667 napisał(a):naprawde takie typki jak Ty mnie śmieszą.Ważysz z 50-55 kilo góra wyglądasz jak typowa cipa ale na forum to jesteś wyurany.Dostałbyś jedną bome na ryj to połamałbyś się w 10 miejscach.Kurwa ,sam kiedyś miałem długie włosy, nosiłem te bluzy ,naszywki itd ale potem dałem sobie spokój bo zauważyłem że większość metali to typowe pizdy.W necie to każdy jest twardy ale jak stoimy sobie gdzieś z kumplami w góra 3 osoby to taki typek mija nas łukiem mimo że wcale do niego nie uramy tylko spokojnie stoimy i gadamy.A na bluzie posępne hordy wyjące o demonach.
nie no ja zawsze wiedziałem że jestes spoko maolat[/quote]
Tez nosiles kiedys ,,naszywki i bluzy z posepnymi hordami wyjacymi o demonach" ?
Axel napisał(a):Nie mówię o sobie, ale jak on tak wkurwiający jest w realu to go prędzej czy później zajebią.
mi chodzi o to, ze tu juz jeden sie przypucował że jest konfidentem, więc łaczałt
Necro Desecrator napisał(a):Tez nosiles kiedys ,,naszywki i bluzy z posepnymi hordami wyjacymi o demonach" ?
nie, zawsze twierdziłem że metyle to pizdy
Książę napisał(a):zawsze twierdziłem że metyle to pizdy
No ja tez generalnie nie przepadam za tym towarzystwem, ale nie generalizowalbym
no ta, zapomniałem że manołary to tafgaje
kurwa,czemu ty wszystko sprowadzasz do napierdalania?
tak w ogóle to ja nie rozumiem co wy kurwa chcecie od Stiga. Ja typa lubie
Kamil>>>>>Partia Pracy>>>>>>Rękawice Ksiecia>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>moje piardy>>>>>>>>>>>>>>>Zoltan
Kurwa chyba nie wiedziałeś co powiedzieć dlatego zajebałeś takie cokolwiek. Niska pozycja moich rękawic mnie nie boli, bo ja w sumie nie nosiłem rękawic w tę zimę. Jakaś taka sroga nie była.
nie to co dyskusje z tobą
Jeszcze a'propos metalczyków (od razu zaznaczam, że nie mam na myśli wszystkich, tylko takich stigopodobnych): zastanawialiście się kiedyś może, dlaczego oni wszyscy mają taki pizdowaty chód? Małe kroczki, pozycja pionowa bez najmniejszego odchyłu i lekki podskok przy każdym kroku... No panie, to jakaś nowa moda, czy co? Że wszyscy łażą tak samo?