Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak mnie kiedyś spotkasz, to sama mnie określisz Wink
yhyhy, boj sie, ja jestem bardzo krytyczna i wymagajaca Surprised Surprised Surprised
Nie martwie się oto Big Grin
cwaniaczek? :>
Może nie cwaniaczek, ale jestem pewny swego Wink
tzn. ze jestes taki zajebisty? :>
Val i Ghost: właśnie czytam czwartą stronę tych pierdół Laughing Nie będzie romantyczniej i bardziej klimaciarsko na gg? Wink
To tylko propozycja; niby do tego służy ten topic, ale jak Valhalla sie rozkreci to bedzie to sie ciągnąć przez 10 następnych Big GrinBig Grin
Pytanie, czego ty oczekujesz Wink Dla swej byłej byłem zajebisty Wink

Cytat:Val i Ghost: właśnie czytam czwartą stronę tych pierdół Nie będzie romantyczniej i bardziej klimaciarsko na gg?

Może się przyłączysz Laughing We trzech bedzie raźniej Wink
warsadal napisał(a):Val i Ghost: właśnie czytam czwartą stronę tych pierdół Laughing Nie będzie romantyczniej i bardziej klimaciarsko na gg? Wink
a co, zazdrosny? Surprised
wiesz, ze moj tata teraz w Poznaniu pracuje? Uwazaj bo i tam sie przedaje ktoregos pieknego dnia Tongue
Poza tym nie mam gg Ghosta Laughing

Ghost: ja dla mojego bylego tez i nic dobrego mi z tego nie przyszlo
Ghost_82 napisał(a):
Cytat:Val i Ghost: właśnie czytam czwartą stronę tych pierdół Nie będzie romantyczniej i bardziej klimaciarsko na gg?

Może się przyłączysz Laughing We trzech bedzie raźniej Wink
Nie dzięki Wink Mam jutro wykłady, musze iść spać.

EDiT: kurwa, nie nadążam Big Grin Który tata? Ramzes czy jakiś inny? Laughing
Valhalla napisał(a):
warsadal napisał(a):Val i Ghost: właśnie czytam czwartą stronę tych pierdół Laughing Nie będzie romantyczniej i bardziej klimaciarsko na gg? Wink
a co, zazdrosny? Surprised
wiesz, ze moj tata teraz w Poznaniu pracuje? Uwazaj bo i tam sie przedaje ktoregos pieknego dnia Tongue
Poza tym nie mam gg Ghosta Laughing

Ghost: ja dla mojego bylego tez i nic dobrego mi z tego nie przyszlo

A chcesz?
Czekajcie,bo zaczynam sie czuć jak u Ewy Drzygi. Moze wrócmy do tematów alkoholowo-libacyjnych?:>
Ghost_82 napisał(a):A chcesz?
umiem sobie wziac Surprised
O, jakie wdzięczne dupienie fleków, brakowało tu tego. Grzechem byłoby się nie przyłączyć Laughing
Cześc teściu, już myślałem, że spać poszedłeś Laughing