Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
^ Zabij się! Nikogo to nie obchodzi ---;-<@ :*
Jesteś niezrównoważonym psychicznie chłopakiem, który chyba stracił grunt pod nogami i teraz z całych sił stara się wyjść z sytuacji "z twarzą". Wiedziałeś?
Powiedział user z warnem Smile
No i jesteś przy tym bardzo nie logiczny i mało spójny.
Ostrzeżenia za swoje zachowanie jakoś do tej pory nie dostałem Smile Tu jest logika, tu jest spójność Wink
Ostrzeżenie to ja mam za niewinność.
Winność byłaby lepsza, fajnie czasem komandosa pierdolnąć.
Trzymaj fason. Zaczynasz być "miły" i mało konfliktowy, a tak rozmawiać nie będziemy.
Wiecie co , naprawde umówcie sie ze sobą na małe ruchanko . Zwłaszcza tobie Zoltan by sie to przydało.
-Rene- napisał(a):cośtam
Nie. Mi się nie chce już żreć, tzn. zjadbłym coś, ale pierdole wykłócywać się non stop. To się robi nudne Evil or Very Mad
R_amze_S napisał(a):coś o bara bara
Akurat tego mi nie brakuje, brachu.
ma zosie raczkowska zawsze pod reka Tongue
Jak ty coś dojebiesz, to ja nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać, Hassi. To wyżej to żarcik taki ? :?
Ale jebiecie smuty. Dajcie se buzi i po sprawie Laughing
Eulogy napisał(a):Jak ty coś dojebiesz, to ja nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać, Hassi. To wyżej to żarcik taki ? :?
I on się śmiał z przemka Confusedhock: hassi znaczy sie Tongue
Zoltan mówiłeś coś wcześniej ,ze jeśli chcemy żebyś sobie poszedł z tego forum to mamy powiedzieć. A więc mówię - WON!