Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
czy ja wiem... czasem bylo tak mrocznie, że o mały włos niedostałbym zawału Wink
szkoda, ze nie dostales. to byloby fenomenalne.
The Stig napisał(a):było tak gorąco, że aż sie nie chciało ruchać heh
to usłyszałeś od koleżanek? Widać dziewczyny w ogóle nie starały się z wymyślaniem wymówek
Książe nie czytasz ze zrozumieniem. Tam same paszczury były z tego co mówi Stig. Czy parno czy nie takiej nie idzie zaruchać. Chyba, że by się schlał ostro.
jak zmienic czcionke w IE 7 ? Tongue
The Stig napisał(a):jak zmienic czcionke w IE 7 ? Tongue
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=17&id=587
wbrew pozorom wcale mi nie pomagasz Wink
The Stig napisał(a):wbrew pozorom wcale mi nie pomagasz Wink
wbrew pozorom nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz :]
W sobotę, 3 lutego, odbył się koncert "Piosenka dla Europy", czyli polskie eliminacje do konkursu Eurowizja 2007. O wyjazd do Helsinek walczyło dziesięciu wykonawców. W maju w stolicy Finlandii nasz kraj reprezentować będzie zespół The Jet Set.

Największej liczbie osób przypadła do gustu piosenka "Time To Party" grupy The Jet Set, którą tworzą pochodząca z Rosji wokalistka Sasha i Anglik David.

A jak komuś się nie podoba to jest pierdolonym rasistą i homofobem a i na pewno antysemitą na dodatek! (ów angol jest murzynem)

http://muzyka.onet.pl/1,202,8,27292927,7...forum.html
Mi sie nie podoba, bo to cos niewiele ma imo wspolnego z muzyka (ale dobra, tutaj to juz kwestia gustu), a poza tym, do chuja pana, POLSKĘ powinni reprezentować POLACY, bo to przeciez nie jest kurwa jakis festiwal, ze jedzie sobie kto chce, ale konkretni ludzie z konkretnych krajow Neutral Sasha niech spierdala do Ruskich, a David do Angoli, jakby w Polsce brakowalo rodzimych artystow Evil or Very Mad
Jak wpierdole pedało-pedofilowi to będę true?
Serio mówie, kręci się takie ścierwo po placu zabaw i parku, dobierał się do kumpla, a to wystarczający powód do tego, żeby ten kolo po raz drugi dostał wpierdol.
Inna sprawa to to, że my możemy zaorać takiego gnoja, ale jakieś 12letnie dziecko to już nie.
balzac napisał(a):Jak wpierdole pedało-pedofilowi to będę true?
Serio mówie, kręci się takie ścierwo po placu zabaw i parku, dobierał się do kumpla, a to wystarczający powód do tego, żeby ten kolo po raz drugi dostał wpierdol.
Inna sprawa to to, że my możemy zaorać takiego gnoja, ale jakieś 12letnie dziecko to już nie.

Hmm, jak byłem w Grecji, w klubie i jakiś pedał klepnął mnie w tyłek to odwinąłem się i dałem po pysku. Jestem osobą tolerancyjną ale nie bierną. Kumpel powinien zrobić to samo tuż po wydarzeniu. A teraz to lekka kicha, tym bardziej jak chcecie to zrobić "Wy" - imo nieco niehonorowo.
Morte napisał(a):Hmm, jak byłem w Grecji
Wystarczy, ja byłem we Włoszech. Wink Mnie to się nie przytrafiło, ale ratownik z biura podróży otym opowiadał.
Morte napisał(a):Kumpel powinien zrobić to samo tuż po wydarzeniu.
No własnie zrobił, daltego pisalem, że powinien DRUGI raz dostać wpierdol.

Cała akcja była w piątek wieczorem, o tej pikanterii sie dowiedzialem dzisiaj Wink .
A ten gnój nadal łazi koło placu zabaw, przeszliśmy się za nim, trochę sie przestraszył nas.

Jestem zajebiscie tolerancyjny, ale jak sobie pomyśle, ze facet zacznie sie dobierać do bezbronnych dzieciaków to krew sie we mnie burzy.

A facet przyjebany jest niezle, gadalismy z nim troche wczesniej, pierdolił ze, jeest nauczycielem z Wawki, a tam truudna bardzo młodzież. Rolleyes
Morte napisał(a):A teraz to lekka kicha, tym bardziej jak chcecie to zrobić "Wy" - imo nieco niehonorowo.
Wcale nie. Facet nadal sie tam kreci i sprawa sie nie skonczy zanim:
1)nie dostanie porządnego wpierdolu i sie nie przestraszy
2)stary kumpla - policeman, nie załatwi sprawy.

Nienawidze tzw. pierdolonych zboczeńców, zajebał bym jak psa.
balzac napisał(a):pierdolił ze, jeest nauczycielem z Wawki, a tam truudna bardzo młodzież. Rolleyes
Widać na tyle trudna, że zamiast klepnąć linijką po łapach, trza klepać po tyłku.
-Rene- napisał(a):
balzac napisał(a):pierdolił ze, jeest nauczycielem z Wawki, a tam truudna bardzo młodzież. Rolleyes
Widać na tyle trudna, że zamiast klepnąć linijką po łapach, trza klepać po tyłku.
Klepać po tyłku, ciekawe czy robi on to linijką?
Zresztą ja w Wawie w ogóle nie bywam, nie znam się na Wawie. Wink