Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Perła na slasku tez wystepuje, w dyskoncie Promil mozna ja spotkac bez problemu.
Nie mów mi o dyskoncie "Promil" Laughing
chuj tam z Promilem, dzieciatko mnie w tym roku nie odwiedzilo,.. Sad

Mr. Green
nic mi nie smakuje oprocz perly ostatnio, jak po dluugiej przerwie kupilem sobie zubra to wylalem polowe, albo sie zrobil chujowy albo smak mi sie zmienil
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jak po dluugiej przerwie kupilem sobie zubra to wylalem polowe, albo sie zrobil chujowy albo smak mi sie zmienil
No co ty, przeciez Zubr to jedno z lepszych polskich piw.
I trzyma poziom od dawna. Taka Warka czy nawet Lech kiedyś były dobrymi piwami, a teraz..
Ostatnio często Broki z Tesko, a poza tym zestaw Specjal i Żubr i jestem zadowolony wielce.
Do Perły nie ma za bardzo dostępu na Kujawach, ale za to powrócił Kujawiak Mr. Green
balzac napisał(a):Taka Warka czy nawet Lech kiedyś były dobrymi piwam
Warka nigdy nie była dobra.
Warka Strong to chyba jakiś przesłodzony syrop,nie piwo. Najlepszy jest Wojak,reszta to pozerstwo.
^ jesli ten 9% to stwierdzam ,ze nie masz gustu Tongue, tego normalnego (jeśli wogole jest) to nie piłem.

Ogólnie mocnym piwom mówimy nie, za słodkie sa i alkoholem walą .
RamzeS napisał(a):No co ty, przeciez Zubr to jedno z lepszych polskich piw.

bardzo dlugo bylo moim ulubionym, no ale ostatnio sie rozczarowalem
Sobota napisał(a):jeśli wogole jest

jest, znośny. Wole już zwykłego wojaka od np. Lecha. A mocne piwa, no cóż, do smaku się ich nie pije Big Grin Zresztą w zimie mi one nawet smakują, jednak rozgrzewają trochę.
no jesli mowimy juz o mocnych to dębowe ,ewentualnie okocim mocny. Warka Strong to gówno jak ich mało ,ale tak po 3 juz wchodzi dobrze :].

A tak wogóle Fasberg z biedronki za 1.49 5,7 % jest całkiem całkiem jak za tą cene ,ale ma taki lekko metaliczny posmak ;].
W Biedronce są znośne piwa, Fort też daje radę, natomiast VIP to już jest rzecz dla naprawdę zaawansowanych alkoholików Laughing No i Kenigery sie zepsuły ostatnio.
Sobota napisał(a):dębowe ,ewentualnie okocim mocny

no wiadomo, mi chodziło o zła zawierające ok. 10%
szczerze jak chce się rozgrzac a nie wódka to kupuje jakieś marconi czy inne vermuto podobne coś do 10 zł , 1 butelka to ok 6 piw tak przeliczajac na same procenty.

No i poza mną nikt tego pić niechce nigdy i nie podbierają mi ;].