Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Opowiadaj Big Grin
może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?
Ja
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking
Crying or Very Sad
Cytat:może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?

ja Big Grin
W sumie jo tyż.
i pewnie ja.
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
Ty byś za to był zajebisty.

Panie Warsadal, pan się nie boi. Połowa forum za panem stoi!
Stig podziekuj mi, ale juz kurwa

Idea
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking
LaughingLaughingLaughing
Stig, ostrzegaj, proszę.
Cytat:kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.
A co ci nie pasuje? Mój poprzedni, skierowany do ciebie, post? Cóż, wytłumaczę to łopatologicznie:
- masz 5 (słownie: pięć) ostrzeżeń;
- to dosyć dużo;
- jeśli ktoś ma taką ilość ostrzeżeń, a w jego zachowaniu nie widać poprawy, to chyba znak, że działania prewencyjne czy dodawane wciąż nowe ostrzeżenia zwyczajnie nie skutkują, ajt?
- innymi słowy: jeśli ktoś zachowuję się nieodpowiednio- grozi mu ostrzeżenie, tobie grozi bezpośrednio ban.

To chyba tyle. Mam ciekawsze zajęcia w piątkowy wieczór, niż rozmawianie z tobą.
tak, grozi ostrzeżenie, chyba tylko mi... nikt kurwa nie dostaje ostrzeżeń - za wyjątkiem mnie - ba nawet co niektórym likwidujesz je... wiec o czym ty mi tu bedziesz pierdolił, żes jedyny sprawiedliwy...
Zaczyna robić się dramatycznie. Napięcie rośnie. W oczach czytelników gromadzi się strach. Co będzie dalej?
koniec świata Big Grin
The Stig napisał(a):tak, grozi ostrzeżenie, chyba tylko mi... nikt kurwa nie dostaje ostrzeżeń - za wyjątkiem mnie - ba nawet co niektórym likwidujesz je... wiec o czym ty mi tu bedziesz pierdolił, żes jedyny sprawiedliwy...

ostatniego warna to akurat ja Ci dalem. Przemkowi zresztą też, więc nie pitol że nikt nie dostaje warnów oprócz Ciebie Laughing
o Ty kurwa Laughing

nie mogłeś pierdolnąć od razu 666 Tongue