Valhalla napisał(a):dziekowka ;P chyba nigdy w zyciu nie bylam tak wkurwiona jak dzis.
godzina jeszcze ta ze mozesz zadzwonic do kogos i isc sie najebac na ostra impreze

na 8 mam do szkoly, na 10h ide, i musze esej skonczyc, a kurwa nic nie rozumiem z tego co pisze.
Valhalla napisał(a):na 8 mam do szkoly, na 10h ide, i musze esej skonczyc, a kurwa nic nie rozumiem z tego co pisze.
no to padly opcje wszystkie.
nic tylko sie zajebac ;] ciezka sesja bedzie oj oj
edit; jest godzina 03;02 a ja wlasnie skonczylam pisac. koncowka jest porazajaca, jak mnie za ten esej ze studiow nie wyjebia to sie zdziwie.
Val,podrzuć ten esej Kelowi to Ci napisze od nowa

Ja mogę dzisiaj co najwyżej rzucić okiem,bo sam jestem zajęty

Boli mnie łeb.

Może mi ktoś strzelić w nogę, żebym o nim zapomniał?
usiądź na drążku dźwigni zmiany biegów, vomitor mówi że pomaga
A ja kurwa zdałem praffko i chuj !!! Nic mi nie popsuje humoru już dzis !!! Kill!!!
kurwa, nie dość że jakis zjeb piroman po raz n-ty podpalił zsyp w moim bloku(w 2007 było chyba z 15 pożarów + jeden alarm bombowy), to jeszcze jakieś chorzowskie ciule sobie własnie wyją pod moim 100% katowickim blokiem:[ ale chyba własnie pały podjechały, jest dobrze

No chorzowscy są z lekka wkurwieni , bo GieKSa ponoć wczoraj jakiś łomot im spuściła ( szczegółów za bardzo nie znam)
była true akcja - gieksiarze o 5 rano się wdupili do 830 na Stawowej i spuścili wszystkim pasażerom wpierdol, co zresztą nie uważam za szczególnie mądrą akcje, ponoć całość trwała max 5 minut.
normalnie was podziwiam

jakis czas temu "zwiedzałem" sobie śląsk i gdy trafiłem na ulice Gliwicką w Katowicach to wtedy zrozumiałem co to znaczy górny sląsk

Tomash napisał(a):była true akcja - gieksiarze o 5 rano się wdupili do 830 na Stawowej i spuścili wszystkim pasażerom wpierdol, co zresztą nie uważam za szczególnie mądrą akcje, ponoć całość trwała max 5 minut.
Tutaj o tym piszą:
http://www.tvn24.pl/12690,1535784,wiadomosc.html
Akcja na pewno zbyt mądra nie była/
Cytat:jakis czas temu "zwiedzałem" sobie śląsk i gdy trafiłem na ulice Gliwicką w Katowicach to wtedy zrozumiałem co to znaczy górny sląsk
A co masz konkretnie na mysli? Poza tym tak w ogóle to ty też mieszkasz na Śląsku.