Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
albo protokol z rozprawy, sprawa dotyczyla pobicia na dyskotece i dzgniecia nozem

5 swiadkow "nie pamietam tego zdarzenia poniewaz bylem pod znacznym wplywem alkoholu"
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):"oskarzony wlamal sie do domu panstwa X i ukradl wyroby wedliniarskie o lacznej wartosci 10 zl"

o kurwa Laughing MOC \m/
ciekawe jakbys spiewal gdyby to Tobie podpierdolili kielbase!
Laughing Laughing Laughing
Valhalla napisał(a):ciekawe jakbys spiewal gdyby to Tobie podpierdolili kielbase!
Laughing Laughing Laughing

Cienkim głosem Angry .
MaFFej napisał(a):Cienkim głosem Angry .
nie-e, tak to jakby mu prawe jajko szachnęli. Albo lewe. Albo oba Tongue
Valhalla napisał(a):nie-e, tak to jakby mu prawe jajko szachnęli. Albo lewe. Albo oba Tongue

Wtedy to by były już ultradźwięki.
nie wiem, nie znam sie. nikt mi nigdy nie urwal jaj. pewnie dlatego, ze nie mam.
dziennik.pl napisał(a):Młodzi Polacy wierzą w Boga

Coraz mniej młodych Polaków akceptuje aborcję, antykoncepcję i seks przed ślubem. Tak wynika z badań przeprowadzonych przez wiceszefa Instytutu Statystyki Kościoła Katolickiego. Rośnie też liczba wierzących młodych ludzi - pisze "Rzeczpospolita".

yyyyyyyyyyyy?? Laughing
Dziennik, Rzeczpospolita itp. mogą sobie wypisywać takie bzdury, ale rzeczywistości w ten sposób nie zmienią.
Statystyki to największa ściema XX i XXI wieku Evil or Very Mad
chuj z nimi :?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski
Theodore John Kaczynski (ur. 22 maja 1942 w Chicago) - amerykański terrorysta, znany jako Unabomber. Pochodzi z rodziny o polskich korzeniach...

hoho.
^Znamy Laughing Zajebisty koles Confusedhock:
Mam Popka na majspejsie, proszę mnie podziwiać.
łaaaaaaaaaaał
mogę cie dotknąć?