Albo siedzą na swoich ciężkometalowych mieczach i sa za twardzi na przyziemne i absurdalne poczucie humoru.
Poza tym w tekście nie było ani jednego "twoja stara" to w jaki niby sposób on miał być śmieszny?
A groźni fani mamowara z przystrzyżonymi grzywkami wzbudzają we mnie taki strach, że boję się wyrzucić śmieci, żeby mnie jakis przy śmietniku nie przydybał.
jak to dobrze, ze nie mam grzywki... (;
Cytat:Albo siedzą na swoich ciężkometalowych mieczach i sa za twardzi na przyziemne i absurdalne poczucie humoru.
Poza tym w tekście nie było ani jednego "twoja stara" to w jaki niby sposób on miał być śmieszny?
Akurat ja uwielbiam absur, ale ten był przyciężki nieco i wymuszony IMO po prostu

Nie z powodu tematu, bo pośmiać się należy z wszystkiego :]
ReTuRn napisał(a):pośmiać się należy z wszystkiego :]
Pośmiejmy się z twojej jebanej starej
![[Obrazek: s4bo7.gif]](http://img329.imageshack.us/img329/4849/s4bo7.gif)
ohohhahahaha na ostro się kręci, widzę
Cytat:Pośmiejmy się z twojej jebanej starej
Jeżeli by wierzyć w reguły genetyki, to twoja daje więcej powodów do śmiechu.
A twoja do żalu i rozpaczy ;(
chciałbym zobaczyć brzuch tego naukowca
Chciałbym zerżnąć jego gnijącą walącą matkę ;f[/b]
Nikt nic nie pisze, wszyscy onaniści oglądają Miss Świata
nikt sie nawet nie przypierdala, żadnej wojny nie ma... chyba z nudów się wezmę za pracę kreatywną
No co Ty..za prace kreatywną..Zaraz październik,studia..narobisz się jeszcze chyba
Studia moja droga to ja mam juz za sobą jakis czas. A praca kreatywna jaka chodzi mi po głowie to powrót do projektów maszyn które robią... nic
ostatni zrobiłem chyba ze dwa lata temu
Totalnie odmulająca rozrywka bez sensu i pożytku
moje projekty sa genialne - care to take a look? Może okaże się że nie jestem sam na tym świecie.