Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
musze go obadać :> a co z Exelem i Power Pointem ?
The Stig napisał(a):słyszałem ze Microsoft bardzo dzielnie wspołpracuje z policją wiec trza uważać.

Jak informują czytelnicy w komentarzach do artykułu, bardziej prawdopodobną przyczyną nalotów policji na wybranych mieszkańców Jastrzębia jest dostęp do bazy klientów jednego z miejscowych dystrybutorów pirackiego oprogramowania oraz sprzętu, który wpadł w ręce stróżów prawa. Mogłoby to tłumaczyć niechęć Microsoftu do udzielania szerszych informacji na ten temat, ponieważ w interesie firmy jest wzbudzenie przeświadczenia wśród użytkowników komputerów, że gigant ma większe wpływy i możliwości niż jest to w rzeczywistości.

Jezeli chodzi o p2p, najlepszy jest torrent.
Taaa, Jastrzębie, Wodzisław, moja wieś i kilka innych - wszyscy byli w panice i na gwałt zaczęli kupować legalne oprogramowanie.
Kamael napisał(a):Taaa, Jastrzębie, Wodzisław, moja wieś i kilka innych - wszyscy byli w panice i na gwałt zaczęli kupować legalne oprogramowanie.

panika, nie panika Wink ale działa, bo sam sie lekko zdygałem i wyszperałem 350 zł :>
Cytat:Jezeli chodzi o p2p, najlepszy jest torrent.
Używasz Bit Commeta? Czy masz coś lepszego? Wink

The Stig napisał(a):panika, nie panika ale działa, bo sam sie lekko zdygałem i wyszperałem 350 zł :>
Czasem, nie wiem skąd, wyszperam sobie na piwo, ale nie aż tyle niestety.
balzac napisał(a):Używasz Bit Commeta? Czy masz coś lepszego?

Kiedys korzystalem, ale przerzucilem sie na uTorrenta i nie narzekam.

The Stig napisał(a):a co z Exelem i Power Pointem ?

Jezeli dobrze pamietam, pakiet Open Office zawiera:

* edytor tekstu - Writer,
* arkusz kalkulacyjny - Calc,
* baza danych - Base,
* program graficzny - Draw,
* aplikacja do tworzenia prezentacji - Impress,
* edytor równań matematycznych - Math.
A co,mówicie że jak korzystasz z BitTorrenta to już cie nie ścigną? Neutral Ja tam nie mam pojęcia więc się pytam.
w tej branży nigdy sie nie mówi nigdy Wink
a jak juz o torrentach mowa, ma ktos moze zaproszenia na jakies dobre? Wink
najchetniej edukacyjne, ale filmowe tez chetnie. byle nie polishtracker.. Laughing
Rumian napisał(a):
The Stig napisał(a):ale pamiętaj może być tak, że nie bedziesz nic sciągać, a policja Cie odwiedzi, bo namierzą Cie ze masz pirackiego windowsa Big Grin słyszałem ze Microsoft bardzo dzielnie wspołpracuje z policją wiec trza uważać.
Czasem wystarczy aktualizacja bazy wirusów on-line i mozna wpaść Wink ja sie nie martwi bo mam oryginalnego windowsa Smile

a właśnie: sa jakies zamienniki MS Office ? (oryginalne i w miare tanie) ? Smile
przeciez napisalem dopiero co - Open Office http://pl.openoffice.org/ - ja z niego korzystam, moj stary tez i nie narzekamy :]

Podaj mi adres zamieszkania a wyślę Ci browara :> Program zajebisty.
The Stig napisał(a):
Rumian napisał(a):
The Stig napisał(a):ale pamiętaj może być tak, że nie bedziesz nic sciągać, a policja Cie odwiedzi, bo namierzą Cie ze masz pirackiego windowsa Big Grin słyszałem ze Microsoft bardzo dzielnie wspołpracuje z policją wiec trza uważać.
Czasem wystarczy aktualizacja bazy wirusów on-line i mozna wpaść Wink ja sie nie martwi bo mam oryginalnego windowsa Smile

a właśnie: sa jakies zamienniki MS Office ? (oryginalne i w miare tanie) ? Smile
przeciez napisalem dopiero co - Open Office http://pl.openoffice.org/ - ja z niego korzystam, moj stary tez i nie narzekamy :]

Podaj mi adres zamieszkania a wyślę Ci browara :> Program zajebisty.
Podam Ci numer konta, a Ty przelejesz nań 2,79 (za Lecha rzecz jasna) Laughing
A ja mam taką dziką akcję Surprised .Mam na płytce oryginalnego windowsa Me.Kiedyśtam komp mi padł i oddałem go do serwisu gdzie zainstalowali mi XPka.Ostatnio robiłem jakieś aktualizacje czy coś i mi wykryło że windows jest piracki.No i co,teraz mam robić format?A nie chce mi się tracić całej zawartości dysku.
na Policje albo szantaż Big Grin
Studniowki sa zajebiste
Zdecydowanie moja najlepsza impreza w zyciu, nigdy sie tak nie wybawilem i nie wytanczylem
Finlandia czysta <ok>
Moge z duma powiedziec, ze ja, xdkyx i jeszcze troche innych osob bylo ostatnimi schodzacymi z parkietu jakos o 6.30
a masz fotografie ? Moja już za 14 dni :> ciekawe jak będzie Wink

jaj uz na jedne jstudniówce byłem. Było to wa lata temu i z czystym sumieniem moge powiedziec ze było wyjebiscie. Nawet po 3:00 techniawka dobrze brzmiała Wink