Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Książę napisał(a):hahaha

Właśnie Big Grin
hyhy ewakuowali mój blok, niby bomba jest podlozona, oglądajcie wiadomości lub tvn 24 Laughing
dobra juz sie przyznam, ze to ja Evil or Very Mad
znacie jakieś pozerskie rockowe fora w sieci? potrzebne mi to do "spamowania", trzeba troszkę wylansować gównianą kapelę.
pomóżcie mi, bo muszę zarobić na wczorajszy mandat Embarrassed

jeszcze na nową klawiaturę potrzebuję, bo po wczorajszym wylanym piwie i wylanych w dawnych czasach substancjach takich jak kawa czy barszcz czerwony klawiatura musiała zwrocic. teraz mam pożyczoną.

kurwa co za weekend Mad
Trzeba było do Torca na Armie ze mną jechać na Song of Songs ;], ja z tam spieprzyłem z wyjazdu z klasowego (w sumie koncert armii nie był jedynym powodem tego wyjazdu ale to inna sprawa Tongue).
moja niedziela byla przezajebista Big Grin
moja sobota była lepsza
watpie Wink
w sumie niedziela się jeszcze nie skończyła masz szansę mnie przebić haha, bo dostanie 5 jakoś mnie nie przekonuję.
fajnie, ale dostalam dwie 5 i czworke ;P takze moja zajebistosc w dniu dzisiejszym nie zna granic ;P ale to tylko dzisiaj (;
No to gratulejszon. Mimo wszystko są większe uciechy od szkoły. Ale nie będziemy się licytować. Moja niedziela jest za to niezbyt sympatyczna.
drogi weekend. brzydka pogoda i jebani kuracjusze.
Cytat:moja sobota była lepsza
myślę że uciechy kujona jednak nie przebijają soboty, co Ka?
Książę napisał(a):
Cytat:moja sobota była lepsza
myślę że uciechy kujona jednak nie przebijają soboty, co Ka?

Nie ma takiej możliwości. Oby nastepna była równie udana.
poczekajcie z pięć ,osiem lat, zobacze co da się zrobić.