buubi napisał(a):Co leci z głośników jest dobre. Można zarówno skorzystać z tego co ktoś słucha - zasugerować się, jak i samemu polecić coś ciekawego. Nie orajcie tego tematu...
Dobra, dobra, boisz się o swoje posty
KelThuz napisał(a):drogi w Polsce są zbrodniczo kurewsko wąskie, niczym wagina 14letniego lachona, a do tego po kiego chuja rosną na poboczu drzewa i nikt nie wycina tego gówna, skoro zawsze wpadają na nie samochody co równa się śmierci na miejscu, psia mać
Ot, taka sobie obserwacja, czy coś osobistego?
KelThuz napisał(a):drogi w Polsce są zbrodniczo kurewsko wąskie, niczym wagina 14letniego lachona, a do tego po kiego chuja rosną na poboczu drzewa i nikt nie wycina tego gówna, skoro zawsze wpadają na nie samochody co równa się śmierci na miejscu, psia mać
Znaczy wyciąć i uj ? I caly swiat ustawić tak samo pod homo sapiensa ?
Btw. nie trza popierdalac jak szalony. Ja jeżdżę codziennie wiele kilosów i nie zamierzam wypadac z drogi a co dopiero w jakieś drzewo
warsadal napisał(a):buubi napisał(a):Co leci z głośników jest dobre. Można zarówno skorzystać z tego co ktoś słucha - zasugerować się, jak i samemu polecić coś ciekawego. Nie orajcie tego tematu...
Dobra, dobra, boisz się o swoje posty 
Hehe nawet nie wiem ile mam

ad.1
Należy wyciąć te, które:
a) ograniczają pole widzenia pieszych, którzy nie są w stanie dostrzec nadjeżdżających samochodów (taką sytuacje miałem w drodze do szkoły, czasem czekało się kilka minut żeby przejść przez jezdnie);
b) ograniczają pole widzenia kierowców, przez co nie widzą pieszych (np. na zakrętach).
ad.2
Sporo, przystopuj troche

nie, nalezy wyciąć wszystkie przydrożne drzewa, i poszerzyć drogi, zeby byly jak w USA :>
Buubi - chodziło chyba raczej o usunięcie starego tematu "Co leci z głośników", który zamknąłem, a który na razie ciągle leży na traszowisku.
Chyba z miesiąc temu przecież założyłem nowy, tak więc bez paniki ;D.
KelThuz napisał(a):nie, nalezy wyciąć wszystkie przydrożne drzewa, i poszerzyć drogi, zeby byly jak w USA :>
Też niegłupie ale, znając KDDiA, skonczyłobysię na wycięciu drzew ;p
buubi napisał(a):KelThuz napisał(a):drogi w Polsce są zbrodniczo kurewsko wąskie, niczym wagina 14letniego lachona, a do tego po kiego chuja rosną na poboczu drzewa i nikt nie wycina tego gówna, skoro zawsze wpadają na nie samochody co równa się śmierci na miejscu, psia mać
Znaczy wyciąć i uj ? I caly swiat ustawić tak samo pod homo sapiensa ? 
Btw. nie trza popierdalac jak szalony. Ja jeżdżę codziennie wiele kilosów i nie zamierzam wypadac z drogi a co dopiero w jakieś drzewo 
Tu nie chodzi o popierdalanie jak szalony. Drogi mamy wąskie, pobocza przy niech nie uświadczysz a pół metra od miejsca gdzie kończy się asfalt, lub materiał asfaltopodobny rośnie drzewo. W sytuacji kiedy ktoś z naprzeciwka popierdala jak szalony i sytuacja robi się groźna nie ma nawet gdzie zjechać, bo skończy się to tak samo jak czołowe zderzenie z delikwentem z naprzeciwka.
Tak więc drzewa nie powinny rosnąć przy drogach. I nie interesują mnie tutaj opinie co niektórych speców od przerody, że nasze wąskie drogi wzdłuż których rośnia drzewa to niemal znak firmowy pewnych rejonów kraju, że to piekne, urokliwe i ewenement na skale światową. To jest po prostu niebezpieczne. Już nie wspominając o sytuacjach, kiedy po burzy masa dróg jest nieprzejezdna bo wiatr połamał drzewa.
jak to slychac?

jeszcze nie puscilam zadnej butli, ani nawet nie beknelam..
no to do zobaczenia we wtorek

nikt sie nie odezwał :> wróciłem

Valhalla napisał(a):jak to slychac? 
jeszcze nie puscilam zadnej butli, ani nawet nie beknelam..
Subtelna jak rozjebany czołg
^
cala ja

to wplyw tygodniowego pobytu ze znajomymi plci meskiej, ktorzy to sobie nie zalowali..