Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
a skad ja to znam Big Grin Po Wolinie w naszych rzeczach wytworzyly sie drugie cywilizacje, a niektore oglosily niepodleglosc Surprised
Warsadal wez sie w garsc i posprzataj! Big Grin Surprised ja sama siebie zaskoczylam tym zrywem bo srednio lubie sprzatac. Lubie tylko okna myc Wink
Valhalla napisał(a):Warsadal wez sie w garsc i posprzataj!

Nie! to spowoduje anihilację całej populacji brudofretek która wyewoluowała pod jego łózkiem. Stworzenia te są bardzo inteligentne, jednak nękane są ciągłymi najazdami barbarzyńskich plamowołów których okrutny ród powstał w odmętach warsadalowego dywanu. Na waszych oczach rodzi się historia Laughing
^
proponuje ich wyprowadzic do ogrodu Surprised beda mieli wiecej przestrzeni zyciowej Laughing
To nawet lepiej, gdyż planują przeprowadzić anarchokapitalistyczną rewolucję pod przywództewm niejkiego Weszbądą. Dni plugawych socjalistycznych plamowołów są policzone Laughing

Tylko jak się zaadoptują w nowym środowisku?
Przed warsadalem stoi ogromna odpowiedzialność..

Laughing
no zobaczymy co na to wladca warsadojamy Laughing
silkroad zainstalowane i leci update.. bedize dzisiaj granie do rana mysle ^^
Ja chwilowo zasyp roboty, dziś na pewno a może nawet do końca miesiąca nie ma szans
powiem tyle ze ta gra jest genialna Big Grin
a widzisz...
jak na poczatek 10lvl wystarczy xD
jutro bedzie ostre granie dzisiaj zdycham xD
I na jakim serwerze grasz w końcu?
Alps
jak narazie marny lvl 12 jakos nie mam czasu grac, ale gra faaajna
tak sie zastanawiam nad guild wars, gra ktos moze teraz i powie mi obiektywnie co to za gra? czy dobrze sie gra, jaktam pvp itp... bo z tego co sie dowiedzialem to pvp jest dziwne bo tylko 8vs8 max.. a to malo troszke (przyzwyczajenie z wojen w lineage 40vs40 i wiecej ^^)
Odradzam Guild Wars. niby fajnie, niby pięknie, płacisz raz grasz do końca świata, śliczna graficzka etc. ale poroniony pomysł. Otóz multi jestes tylko w miastach i party - jak idziesz na quest, to ta część świata wydzielona jest tylko dla ciebie i nie ma przez to lagów. Ale gracza innego (poza tymi których ew masz w party) przypadkowo nie spotkasz, bo nikogo poza tobą w twoim "quest obszarze" nie ma. Lipa.
Też gram na Alpsie, dziś dobiłem 25 lvl. Jak będziesz chciał to powiedz na jakim ekwipunku grasz, i kiedy będziesz w grze, bo chyba coś od lvl 13 w WH jeszcze mam, to mogę pomóc.
Koniec wakacji to juz avatar wypada zmienic - tym razem jest to okladka plyty "THRAK" zespolu King Crimson.

Co do Guild Wars - przyznam sie, ze przez pewien czas gralem, ale pozniej przerzucilem sie na WoW. Duzo sie placi, ale wrazenia ogolnie duzo lepsze (ja mam o tyle dobrze, ze moj ojciec gra troche w World of Warcraft, wiec wyklada pieniadze ;])
KubusPuchatek napisał(a):Koniec wakacji to juz avatar wypada zmienic - tym razem jest to okladka plyty "THRAK" zespolu King Crimson.
Jaki znowu koniec? Laughing

Z drugiej strony od 1 września zaczynam pracować, lecz wakacje jako takie wcale się nie kończą Laughing