Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No to fajne fragmenty, a inni powinni się nauczyć, że nie warto na maturze zabierać się za analizę wiersza, bo można się nieźle przejechać.
no dokladnie, pamietam lekcje polskiego jak kobieta az krzyczala zeby nigdy pod zadnym pozorem nie brac wiersza nawet jak przy analizach na lekcji wymiatamy ^^
ja milion lat temu wziąłem wiersz i "zamknąłem szafę", więc pani od polskiego która Cie uczyła była półidiotką.
milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]

a ta "półidiotka".. no cóż kompleksy masz? myślisz, ze taki boski jestes?

piszac na tym forum czlowiek sie moze czasem po prostu uwstecznic ;/

tak w ogole wiesz co znacza slowa "wolnosc slowa i mysli", oraz "swobodne wyrazanie opinii".
Balthor napisał(a):teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie...

No a niby kiedyś jak było? Laughing ocenianie prac przez nauczycieli z tej samej szkoły wcale takie zajebiste nie było, mieli większe pole do popisu jeśli chodzi o celowe udupianie. Napisze to po raz milionowy - nowa matura to jakiś mało śmieszny żart.
Balthor napisał(a):milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]
Pierdolisz jak potłuczony. Pisałam nową maturę i mogę śmiało powiedzieć, że ten teścik jest w stanie zdać z palcem w nosie nawet średnio rozwinięty szympans. Nie mówiąc już o zabawie w analizę wierszyków. Śmiech na sali.
sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

kolejna sprawa to tescik.. nic o nim nie pisalem, o zadnej trudnosci itp.
rene chcesz sie przypieprzyc do kogos, popatrz w lustro.

ogolnie to... bleh narazie
w ogole pffff - matura
matura to bzdura, tez nie ma Cie o co sie spierac w tym watku.
Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

Ulżyło?
-Rene- napisał(a):
Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

Ulżyło?
PMS ?
Pytaj Balthora czy ma; ja przecież od zawsze robię na etacie wrednej forumowej trv suki, nee?
^
zdaje sie, ze nie.
Tak.
to tylko twoja, jakze subiektywna, opinia.