Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Valhalla napisał(a):inteligencji emocjonalnej.
Coś ci się z tym chyba pojebało, tymbardziej w odniesieniu do chlania i stawiania. StyuDentko.
-Rene- napisał(a):Coś ci się z tym chyba pojebało, tymbardziej w odniesieniu do chlania i stawiania. StyuDentko
z tego, co o tobie slyszlam, to mi sie wcale nie pojebalo.
i nie w odniesieniu do chlania i stawiania StyuDentko.
-Rene- napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Czy ja napisałem że jego biore Confusedhock:
No
Ghost_82 napisał(a):My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.

Cytat:Tak bardziej dla zrozumienia napisze, że chodziło mi o to, co tu sie dzieje.
A dzieje się to, że z niego kręci równo nawet przemek.
Ale ty się już nie tłumacz. Możliwe, że gdybym ja miała kamila za brata, też odwracałabym głowę w drugą stronę.

Jeżeli "to" w twoim rozumowaniu znaczy "jego", to gratuluje Confusedhock:

I znajdź mi sytuacje z Przemkiem. I nie mam z czego sie tłumaczyć. Po prostu nic nie poradze, że masz problem ze zrozumieniem czego kolwiek, i że trzeba Ci tłumaczyc każde słowo.
Valhalla napisał(a):z tego, co o tobie slyszlam, to mi sie wcale nie pojebalo.
i nie w odniesieniu do chlania i stawiania StyuDentko.
Ale tą inteligencję emocjonalną to złapałaś sprzedając w sklepie z damskimi gaciami?
Cytat:Jeżeli "to" w twoim rozumowaniu znaczy "jego", to gratuluje

I znajdź mi sytuacje z Przemkiem. I nie mam z czego sie tłumaczyć. Po prostu nic nie poradze, że masz problem ze zrozumieniem czego kolwiek, i że trzeba Ci tłumaczyc każde słowo.
Hahaha, no faktycznie musisz mi to wszystko wytłumaczyć, bo wasze skomplikowane relacje rodzinne coraz bardziej mnie wciągają
nie potrzebuje wsparcia brata czy też innych krejzoli, wiec rene nie musisz sie o mnie martwić.
Nie bądź śmieszny. Ja się wcale o ciebie nie martwię. Ja po prostu z czystej ciekawości próbuję dociec przyczyny, dla której rodzony brat się do ciebie nie przyznawał przez 888 dni swojej obecności na forum
-Rene- napisał(a):
tę, jak już.
nie sil sie, bo ci nie wychodzi.
To nie brnę dalej, bo mnie jeszcze obszczekasz na swoim blogu.
wole w realu.
To nie zapomnij zabrać ze sobą jakiegoś neandertalczyka, chłopaka kolegi.
Ale oczywiście wyjdę do was przed klatkę, nie odmówię.
naprawde bardzo zaluje, ze nie wybieram sie w twoje okolice, bo ktos powinien ci utemperowac to wybujale ego.
Hahahaha
Spoko
jakkolwiek.
-Rene- napisał(a):Nie bądź śmieszny. Ja się wcale o ciebie nie martwię. Ja po prostu z czystej ciekawości próbuję dociec przyczyny, dla której rodzony brat się do ciebie nie przyznawał przez 888 dni swojej obecności na forum

żeby było fajniej ?
BAHAHAHAHAHAHAHAHA
No... napewno