01-23-2008, 07:02 PM
Valhalla napisał(a):inteligencji emocjonalnej.Coś ci się z tym chyba pojebało, tymbardziej w odniesieniu do chlania i stawiania. StyuDentko.
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
Valhalla napisał(a):inteligencji emocjonalnej.Coś ci się z tym chyba pojebało, tymbardziej w odniesieniu do chlania i stawiania. StyuDentko.
-Rene- napisał(a):Coś ci się z tym chyba pojebało, tymbardziej w odniesieniu do chlania i stawiania. StyuDentkoz tego, co o tobie slyszlam, to mi sie wcale nie pojebalo.
-Rene- napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Czy ja napisałem że jego bioreNohock:
Ghost_82 napisał(a):My to bierzemy na miękko, ty tym bardziej powinnaś.
Cytat:Tak bardziej dla zrozumienia napisze, że chodziło mi o to, co tu sie dzieje.A dzieje się to, że z niego kręci równo nawet przemek.
Ale ty się już nie tłumacz. Możliwe, że gdybym ja miała kamila za brata, też odwracałabym głowę w drugą stronę.
Valhalla napisał(a):z tego, co o tobie slyszlam, to mi sie wcale nie pojebalo.Ale tą inteligencję emocjonalną to złapałaś sprzedając w sklepie z damskimi gaciami?
i nie w odniesieniu do chlania i stawiania StyuDentko.
Cytat:Jeżeli "to" w twoim rozumowaniu znaczy "jego", to gratulujeHahaha, no faktycznie musisz mi to wszystko wytłumaczyć, bo wasze skomplikowane relacje rodzinne coraz bardziej mnie wciągają
I znajdź mi sytuacje z Przemkiem. I nie mam z czego sie tłumaczyć. Po prostu nic nie poradze, że masz problem ze zrozumieniem czego kolwiek, i że trzeba Ci tłumaczyc każde słowo.
-Rene- napisał(a):tątę, jak już.
-Rene- napisał(a):Nie bądź śmieszny. Ja się wcale o ciebie nie martwię. Ja po prostu z czystej ciekawości próbuję dociec przyczyny, dla której rodzony brat się do ciebie nie przyznawał przez 888 dni swojej obecności na forum