Właśnie się zorientowałem że Bajm jest zespołem NS

hock:
Cytat:To Twoja flaga, nasz młody przyjacielu
Nie musisz kochać jej barw, o nie
To Twoja armia i życie w ciągłym biegu
Nigdy nie będziesz już sam
Możesz wreszcie zachłysnąć się powietrzem
I unieść do góry jak ptak, he-hej
Możesz wreszcie zabłądzić w wielkim mieście
Urodziłeś się, by służyć nam
Właśnie nadszedł ten czas
Whoah, to jest właśnie ten czas
Ref.:
Jesteś sterem, białym żołnierzem
Nosisz spodnie, więc walcz
Jesteś żaglem, szalonym wiatrem
Twoja siła to stal
Bóg jest z nami, jego prawda
Jak tarcza Cię ocali
Czekałeś na ten dzień tyle lat
Ruszaj z nami, z wątłymi marzeniami
Z ufnością, którą jeszcze masz
Właśnie nadszedł ten czas
Whoah, to jest właśnie ten czas
Żadna tajemnica skąd Ciemysł czerpał swoje inspiracje.
Tomash napisał(a):Właśnie się zorientowałem że Bajm jest zespołem NS
hock:
to refleks masz niesamowity. ja już 4 lata myślałem nad zkowerowaniem tego hymnu i oddaniem tym samym hołdu aryjskiej boginii Beacie Kozi Drak.
BAJM - Biała Aryjska Jedność Mocy!
KelThuz napisał(a):Tomash napisał(a):Właśnie się zorientowałem że Bajm jest zespołem NS
hock:
to refleks masz niesamowity. ja już 4 lata myślałem nad zkowerowaniem tego hymnu i oddaniem tym samym hołdu aryjskiej boginii Beacie Kozi Drak.
BAJM - Biała Aryjska Jedność Mocy!
Zespół Wintermoon grał to już w latach 90tych. My tez się za to weźmiemy.
Tomash napisał(a):Zespół Wintermoon grał to już w latach 90tych. My tez się za to weźmiemy.
to w pytę, chętnie udzielę się gościnnie wokalnie i zapodam solo basowe oraz wsparcie ideologiczne!
... zaraz zaraz, czy przypadkiem nie jestes na mojej czarnej liscie lewakow??
A nie powinna być biała lista, żeby była taka zupełna czystosć rasowa?
po tym jak na 13 lvl ktos mnie perfidnie ubil w silkroad mam dziwne przeczucia ze ta gra jest lewa.. podoba mi sie wszystko ale sorry pvp od 20 lvl a tu gine z rak jakiegos typka na lvl 13 o_O
Gra wydaje się dla tych co mają niskie poczucie swojej wartości lub poprostu nie potrafia grać w MMO. W grze nie poleci się do tatusia zeby obronił przed złymi ludzmi

Balthor napisał(a):po tym jak na 13 lvl ktos mnie perfidnie ubil w silkroad mam dziwne przeczucia ze ta gra jest lewa.. podoba mi sie wszystko ale sorry pvp od 20 lvl a tu gine z rak jakiegos typka na lvl 13 o_O
Ojtam. jakby w L2 nie zdarzało się zginąc na 9 lvl. Nie marudź tylko bij questy.
Ed. napisał(a):Gra wydaje się dla tych co mają niskie poczucie swojej wartości lub poprostu nie potrafia grać w MMO. W grze nie poleci się do tatusia zeby obronił przed złymi ludzmi 
Ale żeś przyjebał
A co, to czysta prawda, to tylko gra i płakać z powodu tego, że ktoś cie bije w grze i juz nie bede grac bo mnie biją. rotfl
Czosnek, pierwszy dzien w nowym LO i juz sprawdzian z angielskiego

+ do tego zapowiedziane testy z niemieckiego, gegry oraz bioli [piatek]. Fantastycznie ;]
Tez mialam test z angielskiego... ;] Jak narazie to podejrzewam, ze bede miala jako takie luzy az do wycieczki integracyjnej ;d
pfhehehe słodkie problemy
kurde pierwszy dzien w szkole a ja spierdoliłem juz po 2 lekcji i poszedłem z kumplem na piwo