Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A w dupie cię mam jeb sie na ryj.
Myślę że moglibyście sie ustawić, spotkać i odstawić sobie małe ruchanko. Przydałoby się wam obydwojgu, a i polubilibyście się pewnie.
Książę napisał(a):Z tańszych tabletów poleciłbym Ci dołożyć parę złotych i kupić następny model Pentagrama, Titan. Jego przewaga polega przede wszystkim na tym, że reaguje na zmiany kąta nachylenia piórka, plus lepsza ergonomia. Chociaż O'Pen XXL tez nie jest zły, grubo był przeze mnie katowany.
W tym przedziale cenowym są to moim zdaniem dwa najlepsze tablety (Titan może kosztować nieco ponad 300 zł, nie mam teraz orientacji).

A trwałość ? dobry do obrobki zdjec ?
No powiem Ci że obróbka zdjęć jest stosunkowo mało obciążająca w porównaniu z np malowaniem ilustracji. Piórka do tych tabletów nie mają co prawda wymiennych końcówek (jak te z górnej półki) ale z tego co wiem po starciu sie rysika można dokupić całe piórko, wydatek w okolicach 35 zł. A przy nawet intensywnym użytkowaniu spokojnie da sie pracować na "XXL-u" kilka lat.
Książę napisał(a):No powiem Ci że obróbka zdjęć jest stosunkowo mało obciążająca w porównaniu z np malowaniem ilustracji. Piórka do tych tabletów nie mają co prawda wymiennych końcówek (jak te z górnej półki) ale z tego co wiem po starciu sie rysika można dokupić całe piórko, wydatek w okolicach 35 zł. A przy nawet intensywnym użytkowaniu spokojnie da sie pracować na "XXL-u" kilka lat.

Acha, w takim razie zdecyduje sie na xxl'a na początek powinno wystarczyć ;P Dzieki za pomoc
5zł
Cytat:A w dupie cię mam jeb sie na ryj.
"Tajemniczy debilu" najpierw czytaj ze zrozumieniem a potem pomyśl jak mi pojechać.
Książę napisał(a):Myślę że moglibyście sie ustawić, spotkać i odstawić sobie małe ruchanko. Przydałoby się wam obydwojgu, a i polubilibyście się pewnie.
Głodnemu chleb na myśli.
Bosh, ale ty pojebana Confusedhock: za kurwe nie rozumiesz o co chodzi. Przeproś mnie teraz, a za pół roku powiedz, że to nie były przeprosiny. Aha, do tej pory się nie doczekałem żelków, to wyślij teraz 2 paczki.
EOT z mojej strony, nie bijmy się wiecej, świat jest piękny Tongue
Posmakuj mojej litości i spierdalaj już.
Ty spierdalaj :*
zróbmy ankietę, kto ma spierdalać.
I tak wszyscy są na tyle tępi i nie mający żadnego - nawet najmniejszego - rozeznania w sprawie, że ofc zagłosują na mnie. Nie musicie głosować, nie chcecie mnie tutaj - powiedzcie. Sam sobie pójdę Smile
Jakiekolwiek głosowania i ankiety (;p) są bez sensu, po prostu skończcie tą bezsensowną wymianę zdań.
Śmiszne toto
Otter napisał(a):zróbmy ankietę, kto ma spierdalać.

ty