Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ty masz BMW więc nie świruj Mr. Green
2.0 TD, więc bez szajlu, Pablo, bez szajlu Mr. Green
bez czego? Big Grin
Wars napisał(a):No ale kurde, Wrocław nawet nad ranem i domyślam się, że nawet w stary rok jest nieprzejezdny ;/ Jeśli jednak ktoś coś wykombinuje- będę wdzięczny, jeśli nie, to pewnie tak jak mówisz Sacred, uderzę przez Wrocka z nadzieją, że da rade szybciej niż półtorej godziny ;P
hehe dopiero dzisiaj przeczytalam Tongue otoz jest przejezdny Tongue
Valhalla napisał(a):
Wars napisał(a):No ale kurde, Wrocław nawet nad ranem i domyślam się, że nawet w stary rok jest nieprzejezdny ;/ Jeśli jednak ktoś coś wykombinuje- będę wdzięczny, jeśli nie, to pewnie tak jak mówisz Sacred, uderzę przez Wrocka z nadzieją, że da rade szybciej niż półtorej godziny ;P

nie inaczej.
k0rwa dzisiaj rano jedna czynna kasa na dworcu we wroclawiu to jest absurd jakis
marudzisz ;P ludzie tez chca pospac (;
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):k0rwa dzisiaj rano jedna czynna kasa na dworcu we wroclawiu to jest absurd jakis

A u nas tylko jedna "Żabka" była czynna i nic poza tym Big Grin
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):k0rwa dzisiaj rano jedna czynna kasa na dworcu we wroclawiu to jest absurd jakis
jo istny współczuje,jak jest 2/4 czynne to i tak sie idzie tam nieźle nastać,wole nie myśleć co było przy jednej Sad
Wygrałem bilet na Wegorzewo :F
Cytat:jo istny współczuje,jak jest 2/4 czynne to i tak sie idzie tam nieźle nastać,wole nie myśleć co było przy jednej

no ze 200 osob stalo, tak zeby nie sklamac
seelenleib napisał(a):
Valhalla napisał(a):

nie inaczej.
Hehe, jeśli uraziłem to sorry Wink Rzeczywiście da radę przejechać, chwilę to zabiera, ale fakt, tak źle jak jeszcze parę miesięcy temu już nie jest.
niestety wroclaw to miasto wiecznych remontow (;
O kurdę, robiąc porządki w pokoju po zmarlym wujku trafilem na stare winyle. A wśród nich dwa egzemplarze Pink Floyd- Dark Side of the Moon, Jethro Tull- Stormwatch i w pizdu Beatlesów. Teraz tylko jakiś gramofon skombinować
ja mam Big Grin