Sobota napisał(a):Gdyby nie gówno to by kfiatki nei rosły, więc trochę szacunku ziomek :F
co ty w ogole ośle pierdolisz?
nagrali kilka fajnych piosenek, potem nagrali gównianą płytę i szacunek straciłem. to przecież prosta sprawa, zwłaszcza, ze Muchy nie są dinozaurem polskiego rocka tak jak Wilki i im tego nei wybacze

balzac napisał(a):Sobota napisał(a):Gdyby nie gówno to by kfiatki nei rosły, więc trochę szacunku ziomek :F
co ty w ogole ośle pierdolisz?
nagrali kilka fajnych piosenek, potem nagrali gównianą płytę i szacunek straciłem. to przecież prosta sprawa, zwłaszcza, ze Muchy nie są dinozaurem polskiego rocka tak jak Wilki i im tego nei wybacze 
oj tak sobie rzuciłem a ty odrazu robisz się wkurwiony. Regulon polecam na skołatane nerwy xD
balzac napisał(a):Kamael napisał(a):"Galanterii" wkółko słuchał aż miło,
sluchal bo bylo dobre, terroromans to przede wszystkim gówno 
Ale pierdolisz Balzac (: . Terrormans to całkiem niezła płyta, jest tam przynajmniej 5 fajnych utworków.
Prisco, wybacz, ale dla mnie to jest zwyczajny gniot. Nawet te stare numery jak np. "Galanteria" sami sobie zgwałcili. Brzmienie okropne ma ta płyta.
Kamael napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):www.skarfest.pl
Mocny skład
.
O kurwa, Happysad i Frontside w jednym miejscu. Frontside popełnił kilka mocnych tekstów, pozwolę sobie zacytować wybrane fragmenty z wybranych numerów
Cytat:ooo bestia!
rozpruwasz ordynarną szmatę i mówisz o porządkach gdy
rozpierdol w twojej głowie jill kelly w twoich snach
```````````````````````````````
Judaszu otwórz usta, będziemy lali kwas
Kłamcom przewrotnym dzieciaki spluną w twarz
Zagrajmy w karty o to co dzisiaj łączy nas
Wygrany zbiera wszystko, przegrany nie ma szans!
````````````````````````````````
Bóg stworzył szatana! Bóg stworzył szatana!
Bóg stworzył szatana! Bóg stworzył szatana!
Śpiewam bluźnierczą pieśń
Spoglądam zimnym wzrokiem na tron
Będę robił co zechce
Im więcej się uczę tym więcej udaję
Obrażony kalectwem
Rozkazuję tarzać się w błocie
Oczy mieć zamknięte i usta
Nie bronić się
Umrzeć
Zapomnieć
Musi być ciekawie.
ide tam, jak ktos przyjedzie to go przekimac nawet moge haha
balzac napisał(a):Prisco, wybacz, ale dla mnie to jest zwyczajny gniot. Nawet te stare numery jak np. "Galanteria" sami sobie zgwałcili. Brzmienie okropne ma ta płyta. 
Trochę przesadzasz z tym samogwałtem. Ale kłótnia w tym kierunku jest bez sensu (:
Nikt nikogo nie przekona.
Gdy ja dołoże wtedy nie daj Boże,
reanimacja nawet nie pomoże...
Myśle, że z karata rozpierdoliłby nawet Popka

tej, pamietacie nick kamila z fotki? dzisiaj przypadkowo natrafilem na takie cos
Cytat:Słowo âlacrimosaâ pochodzi z języka łacińskiego i oznacza âpełna łezâ, âopłakanaâ, âżałosnaâ.
jakos nagle nabiera to dla mnie wiekszego sensu
siemano wariat
tylko prośba - nie uciekaj stąd szybko