Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dobrze obiecuje ze sobie wyobraze wiele inych rzeczy chodz w tej chwili jedyna rzecza ktora jeszce moge sobie wyobrazic jest miekka poduszka wygodne lozko i ciepla koldra jestem tak zmeczony juz ze moje mysli kieruja sie tylko w jedna strone spac! Big Grin wiec lece w kimonka bo za 4,5h musze wstac Smile dobrej nocy zycze Smile
-Rene- napisał(a):Wyobraź sobie też inne rzeczy. Wtedy na pewno się nie obrażę.
Seks w wyobraźni to ulubiona rozrywka Rene. No i jedyny seks jaki jej sie przytrafia.

...chyba. Ja sie tam nie znam, bo jestem niewinnym prawiczkiem przecież.
Ta, ręka to jej najlepszy przyjaciel.
Jednak lepiej podniecać się obrazami własnych myśli, niż spuszczać nad kiblem szepcząc w duchu "może kiedyś".

Zoltan, stul w końcu pysk bo to podszczekiwanie robi się już nużące.
Nie zesraj się Smile
Ewentualnie na ciebie.
Nie wiem, nie było mnie pare dni, ale zdjęcia Stiga zniknęły! Crying or Very Sad
Szukam tabletu na prezent
myślicie ze ten będzie dobry ?
http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C0131024
? może wy jakiś doradzicie tak do 250 zł.
Na co zwracać uwagę przy zakupie tabletu ?
-Rene- napisał(a):Ewentualnie na ciebie.
Dobrze, że ewentualnie, ponieważ ja od jakiegoś czasu regularnie wypróżniam się na twoją szanowną osobę Tonguei nie tylko wypróżniam, if u no wha I mean, ho'
Axel napisał(a):Szukam tabletu na prezent
myślicie ze ten będzie dobry ?
Księcia spytaj, ma tableta.
Ja potrzebuję podobnej porady jeżeli chodzi o laptopa. Nie jestem znawcą jeżeli chodzi o komputery a chciałabym kupić sobie coś w miare nie drogiego tak do 2,5 tys. myślę, i w miare dobrego.

Nie orientujecie się ?
^ Ja się nie orientuję, jaki laptop dokładnie, ale trafiłaś w dobrą porę. Teraz laptopy mają zajebiście potanieć.
Zoltan napisał(a):Dobrze, że ewentualnie, ponieważ ja od jakiegoś czasu regularnie wypróżniam się na twoją szanowną osobę Tonguei nie tylko wypróżniam, if u no wha I mean, ho'
No to wypierdalaj, w czym masz problem zią?
^ Czemu mam wypierdalać, taki model relacji między nami w zupełności mnie satysfakcjonuje Tongue Dobrze jest mieć się gdzie odesrać Laughing a właściwie na kogoś.
Pilnuj resztek swoich jaj, bo możesz długo bez nich nie pociągnąć.
I tak to nie zmienia faktu, iż sram na ciebie.