Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ghost_82 napisał(a):Wydaje mi się, że kisiel będzie bardziej na miejscu i będzie bardziej tru Big Grin
Żaden kisiel nie jest na tyle trv, żeby wskoczyć na miejsce... budyniu.

Edit:
Ghost_82 napisał(a):A co do tematu, to faktycznie, lepiej rozruszać go nie mogłaś Surprised
Mogłam, ale zostawię coś na deser.
E tam... jeden chuj, tylko w innym opakowaniu Big Grin
^
jakbys nie wiedzial, ze opakowanie robi roznice, czasami pod nim znajduje sie przykra niespodzianka Laughing Laughing Laughing
Co masz na myśli Wink
jak sie wysilisz to sam na to wpadniesz Laughing, jak to bylo, a tak, miszczuuu Surprised
Surprised
^
i nad taka odpowiedzia tak dlugo myslales? Laughing Laughing Laughing
oj bo zajme Namyslow i inaczej pogadamy Laughing
Powiem szczerze, że sporo mi pomysłów do głowy przychodzi, ale nie wiem co Tobie po tej głowce chodzi Wink
A zapraszam, zapraszam, daleko nie masz, więc wpadaj Big Grin Na browarka wyskoczymy Big Grin
Mi jak zwykle tylko jedno w glowie- juz wiedziec powinienes od dawna Surprised
wiem, ze blisko do namyslowa Surprised zdaje sie, ze mamy tam znajoma druzyne Laughing to raz a dwa dziewczyna mojego przyjaciela pochodzi z namyslowa, a trzy jak nie pojade na sylwestra do karpacza to byc moze skoncze w namyslowie Surprised szczerze wole karpacz bo by byly inne warunki i klimat hyhy Surprised
Ale jak bede gdzies w okolicy to dam znac Big Grin
No za chuja nie wiem :? Mam mętlik w głowie i sto pomysłów naraz Surprised
No mam nadzieje, że kiedyś tego browarka wypijemy Wink
Słuchaj,jak chcesz chlać z moją córka,to najpierw musisz mi postawić.
Flaszkę.Zero siedem.
Tylko nie żubrówka
To ma być żart Surprised Jak tak, to ci wyszedł Big Grin
ej, a chociaz sie ze mna tata podzieli?
Tylko mi coś zostawcie Big Grin
Valhalla napisał(a):ej, a chociaz sie ze mna tata podzieli?
Pewnie,to i tak zostanie w rodzinie.