Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
e tam, lodowka? sok? amatorzy Laughing rok temu po szantach pilismy cieply spirol zapijany kranowka Embarrassed

wczorajszy dzien sponsorowany byl przez WTK Soplica, Żubr, Tyskie, oraz Kebab na ostro 7,50.

Wars napisał(a):whisky

wczoraj w knajpie, wlasciciel z swoja ekipa walil non stop whisky z cola. Jack Daniels, po x butelce, zmienili juz na Red Labela. Slabo sie panowie zaprawili przed meczem, bo dopiero w drugiej polowie zaczeli sie bawic, zwlaszcza, gdy cala sala darla ryja: Kto nie skacze, ten za Belgia, hej, hej :F
Wars napisał(a):Mi z kolei najlepiej robi whisky
Nie. Nie cierpię tego Surprised

Jak czysta to w zasadzie tylko Soplica, Pan Tadeusz i Maximus. Inne raczej omijam.
Ja tam już pisałem- czystą mój organizm bardzo źle przyswaja Laughing Whisky- super humor, sporo energii i brak niekontrolowanych zawrotów głowy. No i jeszcze nigdy nie zwracałem żadnego Jacka Daniela, natomiast wszelakie Soplice, Finlandie i Żubrówki- jak najbardziej Laughing
Soplice, Żubrówki i Pan Tadeusz są dobre. Ja po prostu wystrzegam się Stargardzkiej, Prezydenta oraz Jadzi i innych rzeczy z meliny.
Dorosłem Laughing

W Whisky smak mi nie pasuje ...albo nie odpowiednio to piłem, bo z Sobotą Mr. Green

Lubię rzeczy o smaku anyżowym czyli wszelkiego rodzaju absynty (ale nie jakieś z dupy). Ostatnio piłem coś podobnego u wujka, to była jakaś grecka mocna i biała wódka, smak podobny do absyntu, może jakaś siostra czyli biała wróżka z Aten Surprised
Whisky z colą ok, inaczej tego pic nie mogę (tzn mogę ale jak wódke w kilichach napierdalam ;]).

A jadzia dobra jest, posmak benzyny niszczy konstrukcje wszelakich doznań smakowych.

Ale ogólnie ja wole się piwami napierdolić, nie rzygam ani nic i raczej nie zdarza mi się ,nagła bomba, bo ogólnie nie pije alkoholu szybko :].
balzac napisał(a):to była jakaś grecka mocna i biała wódka, smak podobny do absyntu,
Ouzo.
Tomash napisał(a):nie czysty, rozrabiam z sokiem Laughing

Oczywiście z wiśniowym, wtedy jest największe stężenie szatana w jednej butelce
Cytat: Trzech chłopców w wieku 8 oraz 9 lat zostało zatrzymanych pod zarzutem porwania i zgwałcenia 11-letniej dziewczynki w lesie w miejscowości Acworth (ok. 45 km od Atlanty).
Do tej szokującej napaści miało dojść w czwartek. - Matka dziewczynki zawiadomiła policję w niedzielę - powiedział kapitan Wayne Dennart z policji w Acworth.

Niepełnoletnia ofiara zeznała, że jeden 8-letni i dwóch 9-letnich chłopców, z którymi wcześniej się bawiła, zaciągnęli ją na zalesiony teren, gdzie jeden z chłopców ją zgwałcił.

- Wszystkim trzem chłopcom postawiono zarzuty gwałtu, porwania i składania fałszywych zeznań - oświadczył Dennart. Ich nazwiska nie zostały podane do publicznej wiadomości ze względu na wiek.

Prokuratura w poniedziałek miała zdecydować, czy potraktuje oskarżonych jak osoby dorosłe. Prokuratorzy jeszcze jednak nie podjęli w tej sprawie decyzji.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1...86074.html
Ja pierdole...
Jeżeli ceną globalizacji ma być upodobnienie się Europejczyków do Amerykanów, to idę wybijać szyby w McDonaldzie...
Wars napisał(a):idę wybijać szyby w McDonaldzie

McDonald kiedyś kupie u ciebie hamburgera
To będzie ostatni kupiony w twym budynku
Ogień płonie, płonie w moim sercu
Czas aby w końcu wydostał się na zewnątrz
Pastwiskami swych zwierząt trujesz matkę Ziemię
A co będzie jeżeli zabraknie dla nich miejsca
Czy wtedy zwykłym gównem napełnisz hamburgery
A może jako farsz zastosujesz ludzkie mięso.
4 dni mnie nie ma a tu tyle się dzieje Laughing
zauwazylem ze wielu uzytkownikow pragnie zamanifestowac, ze posiadaja zycie poza internetem piszac ile to czasu ich tu nie bylo. powiedzcie mi moi drodzy - kogo to kurwa obchodzi?
poza Twoim Starym pewnie nikogo
mnie, bo sie juz martwic zaczelam Laughing
gratuluje doktórkó. nikt mnie nie wkurwił na tym forum przez rok tak jak Ty przez ostatnią godzinę Laughing
a tera serio: ja już wolę stiga od tego "pana samo zUo"
doktór Burski napisał(a):zauwazylem ze wielu uzytkownikow pragnie zamanifestowac, ze posiadaja zycie poza internetem piszac ile to czasu ich tu nie bylo. powiedzcie mi moi drodzy - kogo to kurwa obchodzi?
Te, bo jeszcze wyjdziesz na twardego, nieczułego chuja i nie zaproszą cię na zjazd forum

{;