Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ja tam mogę walnąć jakiś elaborat o moim życiu ale to chyba nie będzie ciekawe Wink Jak kogoś to interesuje to mam 3 koty i 2 psy, więc nudno w domu nie jest Tongue
Podglądałem Cie przed wakacjami na facebooku. U mnie tez nic ciekawego. Jakiś czas temu kota szlag trafił, teraz mam boksera. W sumie siostra ma:
[Obrazek: dsc0115edit.jpg]
A to mnie się da podglądać? Tongue Wydawało mi się, że poblokowałam już wszystko co się da Tongue

Fajny szczenior Smile Moi rodzice wzięli teraz szczeniaka Rottweilera. Nazwali go Wotan ;P
kurwa co

przychodze se na foruma po latach i jakies pizdy mi daja ujemne punkty reputacji, O TEMPORA O MORES
(06-04-2012, 08:38 PM)Krzychun napisał(a): [ -> ]Wyglądam jak wyglądam, przepraszam Big Grin

[Obrazek: dsc03406q.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

HAIL o/o/o/ Kurde, szkoda, że się jakoś potem nie zjunajtowaliśmy, szukaliśmy Cię

Trza było dzwonićBig Grin W tym roku też pewnie wpadnę przynajmniej na 1 dzień a jak nie to przecież jestem w mieście i moge się pojawić w okolicyWink
witam Smile nie wiem czy tu można ale chciałem tylko spytać o jakieś wasz ulubiony czy też wypatrzony katalog muzyczny Smile pzdr Smile
Rajtuz świętuje. Pewnie już zaopatruje drakkar, którym z JKM spali Brukselę
Puk puk jest tu kto?
Forum chyba lekko wymarło Wink
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
hej! Cześć. Mam na imię Barbara, 23 lata. Moje zamiłowania po godzinach to sport, motoryzacja i muzyka. Pozdrawiam
żyje tu jeszcze ktoś ze "starej gwardii"?
Wink
O cześć Val Smile

Zdaje się, że tylko ja tutaj zostałem Big Grin
ciągle na stanowisku Wink już tyle lat Wink sporo osób z forum mam na fejsie i wiem co
tam u nich, ciekawe co z resztą się dzieje Smile