Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale Laughing

a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??

[Obrazek: eva-longoria-004.jpg]
R_amze_S napisał(a):A skąd możesz wiedzieć czy ruchanie jest przyjemne,skoro jeszcze nie ruchałeś?

A skąd możesz wiedziec, ze sie jeszcze nie ruchłem ?

I.K.R. napisał(a):a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??

w brawo girl pisało zeby moznabyło sie ruchac z dziewczyną trzeba chodzic ze sobą 3 tygodnie Laughing
The Stig napisał(a):hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale
z jakim kim popadnie? Z tego, co mi wiadomo to posiadam jedna osobe do takich celow Laughing
The Stig napisał(a):A skąd możesz wiedziec, ze sie jeszcze nie ruchłem ?
bije po oczach.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??
jasne, ze by ruchnal
ja póki co nie posiadam żadnej Laughing

nic nikogo nie bije Tongue

ekhm wypraszam sobie wypowiadanie sie w mojej osobie ;p
The Stig napisał(a):ekhm wypraszam sobie wypowiadanie sie w mojej osobie ;p
jak to nie?!
Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):ekhm wypraszam sobie wypowiadanie sie w mojej osobie ;p
jak to nie?!

nie ?
marudzisz Surprised
Valhalla napisał(a):marudzisz Surprised