Cytat:hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale Laughing
a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??
![[Obrazek: eva-longoria-004.jpg]](http://www.hissandpop.com/eva-longoria/photos/eva-longoria-004.jpg)
R_amze_S napisał(a):A skąd możesz wiedzieć czy ruchanie jest przyjemne,skoro jeszcze nie ruchałeś?
A skąd możesz wiedziec, ze sie jeszcze nie ruchłem ?
I.K.R. napisał(a):a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??
w brawo girl pisało zeby moznabyło sie ruchac z dziewczyną trzeba chodzic ze sobą 3 tygodnie

The Stig napisał(a):hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale
z jakim kim popadnie? Z tego, co mi wiadomo to posiadam jedna osobe do takich celow
The Stig napisał(a):A skąd możesz wiedziec, ze sie jeszcze nie ruchłem ?
bije po oczach.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a jakbys mogl ja przeruchac a bys jej nie kochal to bys powiedzial "nie, sorry, musimy sie lepiej poznac i zobaczyc czy cos nas laczy" ??
jasne, ze by ruchnal
ja póki co nie posiadam żadnej
nic nikogo nie bije
ekhm wypraszam sobie wypowiadanie sie w mojej osobie ;p