Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a co, poczuwasz sie do przegranej w ktorejs z dysput z kamilem?
Nie no, ale:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zreszta, jestes lachem w skorzanych portkach, wiec kazda polemika z toba konczy sie wygrana tej drugiej strony, elo
po co tak pierdolić? Jakbyś chciał mu na siłę dojebać
By Wars na priva:
Cytat:,,Po konsultacji właśnie wlepiłem ci ostrzeżenie. Dodatkowo, w imieniu moim i Tomasha, daje ultimatum- zmienisz awatar i wywalisz podpis- żyjemy w pokoju, zostawisz jak jest- niestety, ban. Masz czas do następnego zalogowania."

Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi)
Kurwa Stig se lewacką szmate lenina daje, i nic,a na Himmlera takie oburzenie Neutral
Przecież to dobry człowiek był.
Poza tym jaki sens straszyć kogoś banem na forum gdzie można bez problemu sie zarejestrowac z powrotem i pisać dalej mimo bana (jak KelThuz i ksiaze)
Lenin jeszcze lepszy Angry

Necro pierdolnij sobie na avatarka Korwina Big Grin ja myslałem o tym, ale zdałem sobie sprawe, ze byłoby to odebrane jako akt pozerstwa Tongue
Niech i Hajniś i Lenin wypierdalają.
Necro Desecrator napisał(a):Chyba jutro już mnie tu nie będzie...,,Metal" Tomash, grający w zespole noszącym nazwę ,,Abnormal Sickness", krygujący się na mega zdystansowanego i ,,postępowego" typa, jak przystało na wytresowanego przez reżim kundla nie może spać po nocach jak tylko mu się coś z ,,antysemityzmem" skojarzy. Nigdy sobie nie zaruchaleś (jak skasujesz tego posta, to jestes ciota do potęgi

nie płacz. Za "metala" się nie uważam tak btw Mr. Green poza tym DEBILU nie chodzi o sam avatar tylko głównie o podpis.

Cytat:Używanie insygniów i oznaczeń organizacji (takich jak swastyka czy strzałokrzyż), których działalność jest w Niemczech zakazana, może być nielegalne również w takich krajach jak Polska, Austria, Węgry, Czechy, Francja, Brazylia i inne. W Rzeczypospolitej Polskiej mówi o tym Art. 256 kodeksu karnego (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553)

Chociaż pewnie się zaraz dowiemy że to jakiś staroaryjski symbol.

Kamilku też Ci radze zmienić avatar.
Zgłoś na policje, to nas wszystkich pozamykają Laughing
Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.
ale maja dzieci zabawe
Tomash napisał(a):Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.
wiesz Tomash,nazi avatary to jedno,a robienie rozpierdolu na forum 4 lata z przerwami to drugie,także na liście do zbanowania,są osobistości które by ND pozostawiały daleko w tyle Embarrassed
kto niby?
Flying Corpse tez powinien dostać bana za awatar.Smoking is bad,m'kay.
Tomash napisał(a):nie płacz. Za "metala" się nie uważam tak btw Mr. Green poza tym DEBILU nie chodzi o sam avatar tylko głównie o podpis.

ROTFL ROTFL ROTFL.....

Ok, nie ma sprawy, podpis rzeczywiscie był prowokacją i mogę pójść na kompromis, natomiast avatar mi się naprawdę podoba i póki co, nie zmaierzam go zmieniać.
Myślałem, że dystans i zdrowy rozsądek jednak przeważają wśród administracji, niestety nie po raz pierwszy w zyciu i zapewne nie ostatni zawiodłem się.Swoją drogą prawda jest taka, że większość z was gówno wie o Reichsfuhrehrze, nie potraficie się uwolnić od myślenia symbolami i resentymentów. Stig wypada tutaj ze swoim LEninem na najbardziej normalnego z towarzystwa. Za taką bzdurę chcecie banować kogoś, kto siedzi tu od 3 lat - oczywistym jest,że jako zadeklarowanemu ,,skrajnemu" liberałowi, nie jest mi po drodze z Himmlerem no ale.... Tak, wiem, mam więcej nie płakać. SIEG HEIL 88 !!
Flying Corpse napisał(a):
Tomash napisał(a):Laughing Dobra, nie róbmy se jaj, są pewne granice, nawet tu, i ND je ewidentnie przekroczył.
wiesz Tomash,nazi avatary to jedno,a robienie rozpierdolu na forum 4 lata z przerwami to drugie,także na liście do zbanowania,są osobistości które by ND pozostawiały daleko w tyle Embarrassed

Tu się zgodze.
ale wy jesteście żałośnie głupi!