Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hip hip hurrrrra Big Grin spoko spoko został jeszcze zoltan Laughing
przemek.
Cytat:Ostatnio zarejestrował się STIG No.2
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mr. Green
Może lepiej by było gdyby Kamil założył sobie konto o nazwie DonKamillo, a za rok wyznał wszystkim, że on i Stig to ta sama persona...
Sobota napisał(a):
Krzychun napisał(a):[quote="Sobota"]a nie byli ? Celem obydwu jest zkliwidowanie m.in stosunkow kapitalistycznych

Znasz tego pana?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Murray_Rothbard

Polecam jego książki,zwłaszcza historię pieniądza.

Nie mówie o anarchokapitalistach. Mowie o socjalistach i w ramach tego ruchu powstał anarchizm, bo pierwsi działali m.in z marksem ,później nastąpiły rozłamy (tak samo jak wśrod komunistów mamy kolesi od mao, lenina czy trockiego)
Sacred napisał(a):hip hip hurrrrra Big Grin spoko spoko został jeszcze zoltan Laughing
Spierdalaj. Nie mam sobie nic do zarzucenia Mad Ostrzeżeń nie dostałem, więc bez takich mi tu Evil or Very Mad
Jutro wynije 666 dzien Zoltana na forum xD Najlepszego xD
thx thx Embarrassed
onet.pl napisał(a):W związku z podejrzeniem zawleczenia do Polski choroby zakaźnej (...), polecam wszczęcie dochodzenia epidemiologicznego i podjęcia wszelkich niezbędnych czynności wobec Pana Aleksandra Kwaśniewskiego, byłego prezydenta, w celu wyjaśnienia, czy zaistniała sytuacja grozi rozprzestrzenieniem się zakażenia oraz ustalenie, czy osoby kontaktujące się z chorym nie wymagają podjęcia wobec nich działań zapobiegawczych lub skierowania ich na leczenie"
Ej kurwa, gdzieś była wiadomość (chyba na onecie), pod tytułem w stylu "Sanepid zbada tajemniczą chorobę z Filipin" Big GrinBig GrinBig Grin
Zoltan napisał(a):Ej kurwa, gdzieś była wiadomość (chyba na onecie), pod tytułem w stylu "Sanepid zbada tajemniczą chorobę z Filipin" Big GrinBig GrinBig Grin

A teraz jest:
http://wiadomosci.onet.pl/1622716,11,item.html

Big Grin
sranie w banie
Nie chce mi sie poszukac, wiec pytam sie was. Czy utwor "Personal Jesus" to piosenka Depeche Mode,czy Johnny'ego Cash'a?
ja pierdole.