Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):Potrzebuje porady: Najlepsza płyta Celtic Frost jaką możecie zarekomendować to..... ?
a co nie znales wczesniej i terazn zamierzasz sobie jakas kupic?
coś koło tego

tak sie słodko zachwycacie nad Misticiem i wystepyem CF, wiec postanowiłem sprawdzić co to za miód. A pytam o najlepszą tylko dlatego zeby sie nie zrazić jakimś ewentualnym niewypałem

A ja sobie wcinam wlasnie truskawki z bita smietana i okruszkami czekolady ;P brakuje mi tylko szampana.
No ja też kilo truskawek kupiłem od miłej babci na targu (kurde, taka miła jest, że zawsze daję się nabrać i kupię od niej coś, czego nie potrzebuję ;D) i właśnie konsumuję, ale szampan? Ee, wiem, że może niezbyt ze mnie światowym człowiek, ale nieszczególnie mi pasuje do truskawek.
truskawki są wyjątkowo kiepskie w tym roku:/
Kamael napisał(a):Ee, wiem, że może niezbyt ze mnie światowym człowiek, ale nieszczególnie mi pasuje do truskawek.
Łee ;P
Tyle tylko, ze truskawka powinna byc jeszcze umoczona w plynnej czekoladzie.
Tomash napisał(a):truskawki są wyjątkowo kiepskie w tym roku:/
Fakt.
O kurde, to mnie zagiąłeś. Pierwszy raz słyszę o takiej mieszance.
Wybacz Kam, ale takiej senscaji jak Prisca nie wzbudzisz

Cholera, marzenia prysły. ;D
Acrid napisał(a):truskawki są wyjątkowo kiepskie w tym roku:/
Te z mojego ogródka są bardzo dobre. Te co dostaje zawsze od ojca kumpla też są bardzo dobre.
Gdybym był truskawką to nie chciałbym rosnąć w Tychach
=)
balzac napisał(a):Te z mojego ogródka są bardzo dobre
te z mojej dzialeczki tez sa krieg. ale np. te kupione na targu i juz nie. pewnie wszystkie hodowane w ciechocinku.
balzac napisał(a):Gdybym był truskawką to nie chciałbym rosnąć w Tychach
lewak ;P
Na wielkanoc jadłem truskawki z Hiszpani. Nasze polskie nie mają szans konkurowac z importowanymi. A co do konsumpcji - mrożone z cukrem

The Stig napisał(a):Nasze polskie nie mają szans konkurowac z importowanymi.
lewak.
The Stig napisał(a):A co do konsumpcji - mrożone z cukrem
gaj
normalne truskawki, umyte i jeszcze mokre. takie sie je najlepiej.
ale jak są z cukrem to źle nie jest, jeno kalorii więcej

Koktail truskawkowy niszczy\m/
^nie inaczej kvrwa!
choć Acrid woli pewnie szejki o zapachu truskawek

Pono nalewki truskawkowe sa dobre.