Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jaką techniką? Wprasowanka?
Kffiatku nie byłem tam jeszcze, ale z tego co sie orietuje to robią taką duza maszyną prawie jak xero heh Wink
W sumie, jezeli chcialbym skorzystac, to chyba z tego. Zastanawiam sie tylko, czy probowac z elementem graficznym, czy walic sam tekst. Sie zobaczy. No i musze poczekac na hajs, bo jednak troche wychodzi.
tzn oglądałem te dzieła przez szybe. Ogolnie zdjecia wychodziły ładnie - wiadomo warunkiem jest wysoka rozdziałka.
W czym mogę otworzyć taby o rozszerzeniu .tab ?? Bo Guitar Pro 4 odamawia, nie wiem jak z 5, ale słyszalem, że ten program gówniany, więc nawet nie instalowalem.
balzac napisał(a):W czym mogę otworzyć taby o rozszerzeniu .tab ??

samo .tab? Nie znaju. Probowales po prostu notatnikiem? ;P (znam ptb, dla Power Taba i gtp dla Guitar Pro, tudziez normalne w txt).

edit: a co to za tab w ogole, znaczy jaki wykonawca? ;)

balzac napisał(a):Bo Guitar Pro 4 odamawia, nie wiem jak z 5, ale słyszalem, że ten program gówniany, więc nawet nie instalowalem.

Niby czemu gowniany? 5 z RMS niezle sie sprawdza. Fakt, ze swoje zajmuje, ale jakos nie narzekam.
Acrid napisał(a):a co to za tab w ogole, znaczy jaki wykonawca? Wink
Mam taby do kawałków Ścianki i wygląda to tak np. tytulpiosenki.tab
o to mi chodzi Wink
Rzuc mi to na maile, albo zarzuc linka. Mail to acrid(at)o2.pl jak cos. Zobacze z czym to sie je ;P
http://scianka.host.sk/strony/taby/scianka.zip
Liczę na pomoc Big Grin
Czekamy na sygnał Wink
Mi tam bez problemu poszedl podglad.

Kod:
Author/Artist: Scianka
Title: scianka
Album: Statek Kosmiczny
Transcribed by: <-------#-------->
Email: evil_trout@go2.pl

wstęp
-----------------------------|---------------------------------------------------
-2-2---------2-2------------|-2-2-2-2---2-5-7-8-7-5-7-5-2---3-------------------
-2-2---------2-2------------|-2-2-2-2---2-5-7-8-7-5-7-5-2---3-------------------
-2-2-----2-5-2-2-----2-5--|-2-2-2-2---2-5-7-8-7-5-7-5-2---3-------------------
-0-0-3-5-----0-0-3-5------|-0-0-0-0---0-3-5-6-5-3-5-3-0---1-------------------
------------------------------|---------------------------------------------------

|-2-2------------|
|-2-2------------|
|-3-3------------|
|-4-4----------2-|<-tu kończy się wstęp, a ten motyw pojawia sie pózniej jako... - motyw
|-4-4-0-2-4------|
|-2-2------------|

F                   D  H  A
Rynną pędzi w mały świat
Będzie w domu za sto lat
A  D                A
O, skrzydłami ponad wiatr
    D
Nie dowiesz się, że
(motyw)
Spadam

Pusty ogród w moich snach
Każdy liść ma inny smak
O, chcę sam przez milion lat
Nie dowiesz się, że

Mózg ma tysiac rąk i nóg
W moim lesie nie ma dróg
O, sto niewidzialnych ust
Nie dowiesz się, że
Krzyczę

Z nieba spadł niebieski świerszcz
Podnieś go i już twój jest
O, za ścianą rośnie kwiat
Nie dowiesz się, że
Kocham

bez wariacji, ale zawsze coś ;)

Jezeli chodzi o soft, to szukaj Instaba.

http://www.harmony-central.com/Software/...ab-10.html
elegancko! dzięki ziom Smile
Kto chce zrobic koszulki i z czym, to walić do mnie na PM, mam możliwosci. Pisać co ma być, jak ma być, Książę zobaczy czy w ogóle może być i jak sprawa może wyglądać finansowo.
Książę napisał(a):Kto chce zrobic koszulki i z czym, to walić do mnie na PM, mam możliwosci. Pisać co ma być, jak ma być, Książę zobaczy czy w ogóle może być i jak sprawa może wyglądać finansowo.

nowe (dobre) oblicze Księcia :> brawo brawo !
The Stig napisał(a):nowe (dobre) oblicze Księcia :> brawo brawo !
spierdalaj
Czyli Stig koszulki nie dostanie?