Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Valhalla napisał(a):mastiff angielski miazdzy wszystkie inne psy ;D i to prawie doslownie, ok. 80kg

ja gdzies słyszałem o 160kg skurwielu
Krzychun napisał(a):
Valhalla napisał(a):kiedy to polegne na egzaminie i bede miala powtorke z rozrywki we wrzesniu ;D

A z czego masz egzamin?
historia polski 1918-1990
wszystkie konstytucje, akty, partie, pierdoly. Ogolnie nie takie znowu trudne, ale ostatnio kolega 'przetrwal' az minute na egzaminie po czym zostal wyjebany za drzwi. Ciezko zdac, znaczy sie.
Z tym zdjęciem żaden mastiff angielski nie ma szans - małe i brudne jest piękne Wink

[Obrazek: hpim6283qi0.jpg]
Valhalla napisał(a):
Krzychun napisał(a):
Valhalla napisał(a):kiedy to polegne na egzaminie i bede miala powtorke z rozrywki we wrzesniu ;D

A z czego masz egzamin?
historia polski 1918-1990
wszystkie konstytucje, akty, partie, pierdoly. Ogolnie nie takie znowu trudne, ale ostatnio kolega 'przetrwal' az minute na egzaminie po czym zostal wyjebany za drzwi. Ciezko zdac, znaczy sie.

Aha. Też chyba pójde na politologie.Fajne to jest.
chyba raczej z nim nie ma szans;

[Obrazek: Angusik.jpg]

Krzychun napisał(a):Aha. Też chyba pójde na politologie.
spoko jakby co mam wszystkie notatki i opracowania ;P
Valhalla napisał(a):spoko jakby co mam wszystkie notatki i opracowania ;P

A Bastiata,albo Misesa Was uczyli?
Val co to za szatan ? :>
Valhalla napisał(a):[Obrazek: Angusik.jpg]
Lubię te psy.
Krzychun napisał(a):A Bastiata,albo Misesa Was uczyli?
z tym to na ekonomie maj dir ;D takie informacje to ja przepuszczam jednym uchem ;P z ekonomii mialam chwalebne 3 a z polityki gospodarczej mam 4 i styknie, nie czuje sie zobligowana do posiadania wiekszej wiedzy ;D
edit; statek, to moj pan pies Big Grin Angus sie zwie Big Grin
A na socjologi/filozofii wspominali o Raymondzie Aronie?
Wypytuje bo ostatnio mały wywiad o klimatach na uczelniach sobie robie.
Valhalla napisał(a):z tym to na ekonomie maj dir

Słyszałaś takie przysłowie?:

W Chicago ekonomista uczy sie jak działa gospodarka a w Warszawie jak trzeba ją kontrolowac?
Krzychun napisał(a):na socjologii/filozofii wspominali o Raymondzie Aronie?
niet ;P a z socjologii to 5 mam a z filozofii to 4 wiec chyba umiem. Zaraz faktycznie na kujona wyjde Big Grin Ale nie, nie mowili Wink
U nas na ekonomii to sie uczy bzdur, ale wole pl niz usa (;
Te przysłowie jest baaardzo sensowne ! Smile
Flying Corpse - za 28 minut nastąpi Twój true jubileusz Wink
[Obrazek: Laredo_gl.jpg]

Może sobie w przyszłości fundne takiego Wink Z psów, one najbardziej mi się podobają.
Tylko foksy, Książe potwierdzi ze to sa zajebiste psy Tongue