Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing
Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing
Sie lepiej matmy ucz, bo pan minister zafundował Twojemu rocznikowi obowiązkową maturę z tegoż przedmiotu Big GrinBig Grin
Krzychun napisał(a):Badzcie grzeczne dzieci,Ja juz dzisiaj skonczylem na komendzie Laughing

Z jakiej okazji?
Pewnie dosięgnął go zbyt miocno jakiś rodzaj splendoru Laughing
Vomitor napisał(a):

Z jakiej okazji?

Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p
Krzychun napisał(a):
Vomitor napisał(a):

Z jakiej okazji?

Piwka sobie kupowalem iiiiii jak nas capneli pod sklepem,łohoho. Ale fajnie bylo,przebadali nas 20 letnim alkomatem spisali zeznania i puscili do domu..i tyle.Chyba zostane policjantem;p

I nawet mandatu nie dostałeś? Paaaanie, daj pan spokój...
A dzisiaj sie dowiedzialem,ze kumpel zdarzyl 2 piwa w krzaki schowac Laughing
a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin
ale to może dlatego, że zostało przelane do kartonika po soczku owocowym :>

swoją drogą z Rosji bodajże można przywieźć wódkę w kartonikach, takich małych, ze słomką. Moja babcia sobie przywiozła i po parku z wódeczką chodziła, a każdy myślał, że to soczek Laughing
Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin

No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!
Tomash napisał(a):No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!

To pewnie jakis spisek...czy masz jakis wrogow?? Laughing
Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje? Zauważyliście w ogóle jakieś problemy z działaniem?
Sa jakies bledy w strukturze, gdy klika sie na link do ostatniego postu w temacie czasem wyskakuje "brak postow dla tego tematu"
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?

No.. :/
Tomash napisał(a):
Vlkodlak napisał(a):a ja piłam wino na przystanku w środku miasta i nikt mnie nie łapał Big Grin

No ja niedawno piłem wino ZA przystankiem, po czym się obudziłem na zupełnie innym przystanku. czary jakieś czy co?!

To prawsłowiański sekret teleportacji czasoprzestrzennej. Tępe amerykańce od lat nad tym kombinują. A wystarczy tylko trochę czystej Big Grin Laughing [/img]
Vomitor napisał(a):
Kamael napisał(a):Mam pytanie - Wam też od kilku dni forum tak powoli się ładuje?

No.. :/

za dużo o pedałach i gayach piszecie Laughing