Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Slayerd napisał(a):
Valhalla napisał(a):^
pentagram kapłan wbija w chuj.
To ja juz nie mam pomyslu Sad
niezły rym..
Toc to Arka Satana- Czarna Msza.
Wrzesień jednak ma to do siebie,że po 23.00,90% userów idzie lulu..bo rano szkółka czeka..
-Rene- napisał(a):Wrzesień jednak ma to do siebie,że po 23.00,90% userów idzie lulu..

To chyba nie tragedia?
Specyfika.
no to jest tak straszne ze ludzie chodza spac po 23... masakra po prostu, ciekawe jak to forum to przezyje, lol!
-Rene- napisał(a):Wrzesień jednak ma to do siebie,że po 23.00,90% userów idzie lulu..bo rano szkółka czeka..

Zwykle chodze spać o 23, czasem nawet wcześniej, BO KURWA LUBIE SPAĆ Laughing Ale od dzisiaj będe true i żeby pokazać jaki jestem fajny b ęde chodził spać dopiero o 12 w południe następnego dnia.
Szkołę to ja mam trzy dni w tygodniu, ale i tak kładę się zawsze wcześniej, bo, jak wyżej, też lubię spać :f
Poruszenie większe niż po 'jest super',no no.Chyba was nie doceniałam.
[Obrazek: pp2.jpg]
[Obrazek: 48hhlessqr1.jpg]
fajne!
Big Grin
Czerwony kapturek ist Krieg
"Sensacja na rynku wydawniczym!
Dwie divy muzyki pop, od długich lat funkcjonujące na rynku muzycznym i mające na nim ustabilizowaną pozycję, podczas konferencji prasowej uchyliły rąbka tajemnicy dotyczacego ich wspólnego, zaskakującego projektu.
"Do nagrania wspólnego materiału z Celine w takiej formie skłoniła mnie przede wszystkim chęć odmiany" - wyznała reporterom Cher. Mowa oczywiście o Celine Dion.
Obydwie wokalistki - czyniąc wbrew wizerunkowi jaki wypracowały sobie przez lata pracy w show-biznesie - chciały pokazać, że drzemie w nich poza romantyzmem także i męska siła.
"Chciałyśmy pokazac wszystkim że mamy jaja. Hail!" - zagadkowo wypowiadała się na temat nowowydanego singla Celine Dion.
Cztery promocyjne kawałki utrzymane są w konwencji - tu niespodzianka - epickiego latino power metalu z elementami nazi rumba-thrash'u. Obie gwiazdy poradziły sobie w tej konwencji zaskakujaco dobrze i wypadły bardzo naturalnie. Płyta już teraz zbiera bardzo dobre recenzje, nawet wśród specjalistów ze środowiska. W warstwie tekstowej dominują opisy epickich bitew, zmagań z przeciwnościami losu, zmywania naczyń i depilacji. Występują także elementy rodem z pogańskiej mitologii plemion spod Białegostoku. Dwa z czterech utwórów wykonane są - jak można się spodziewać - w języku francuskim, w pozostałych wyczuwalna jest nuta starożytnej gwary kieleckiej.
Całość składa sie na niepowtarzalny materiał będący - zaryzykowac już teraz można to stwierdzenie - czymś bezprecedensowym w historii gatunku."
[Obrazek: f566c0f234f4e9af.jpg]
opis 10/10
fotka 9/10 (za male dekolty!)

czekam niecierpliwie na wiecej dzieł! tej pary xD
To już jesteś człowieku zaorany...