Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
O rany, co ja będę robił przez ten miesiąc? Laughing
Milczec :!:

Crying or Very Sad
Tomash napisał(a):Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
GIŃ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mr. Green Wink Rolleyes
Pearl napisał(a):
Tomash napisał(a):Właśnie, przecież jeszcze calutki miesiąc, troche mi się już nużą te wakacje... Surprised
GIŃ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Mr. Green Wink Rolleyes
a Ty co,metallgirl ? Angry Rolleyes Wink Laughing 8) Confusedhock: Big Grin
Nadszedl czas na powitanie LO Big Grin
Shit happens.. jak mi się nie chce -____-
Flying Corpse napisał(a):a Ty co,metallgirl ? Angry Rolleyes Wink Laughing 8) Confusedhock: Big Grin
Że co proszę? Wink
Blood napisał(a):Nadszedl czas na powitanie LO Big Grin
jaki profil kotku;>? Angry
Ja np. sie przepisalem do klasy z rozszerzonym WOS-em, historia i geografia. ZUO
FAktycznie geografia to zło Tongue

A ja głupi nie wiedziałem, ze na profilu niemeickim jest w 3. klaise godzina geograii i co gorsza wykładanej po neimecku chemii, którą prowadzi jakaś kobeita, która tylko w mundur SS ubrać. Argh...
Geografia to pikuś, przy trzech godzinach łaciny rok w rok ;0
Tez sobie temat znalezliscie, phi.
Acrid napisał(a):Tez sobie temat znalezliscie, phi.

Nie fifokuj AcridQ ;]
Geografia jest fajna, nie wiem o co Wam chodzi Wink Będę ją pisała na maturze Big Grin