Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
chcialabym miec taki problem ;D
Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz Confusedhock:
Val, może to ci się przyda:
http://free.polbox.pl/t/tomx1/#NOWOŚCI
Masz tam unię europejską, a poniżej ekonomię.
hihi Big Grin

wbrew pozorom mój problem dopiero nadejdzie, juz od poniedziałku sie zacznie matma i mikroekonomia, a w poniedziałek za tydzień mam jeden dzień zeby sie nauczyc prawa gospodarczego i cywilnego - oj bedzie przejebane Big Grin
Flying Corpse napisał(a):
Kamil-Reloaded napisał(a):Mam pytanko: wie ktoś może czy można, a jak można to jak można zgrać na kompa muzyke w winampie lecącą z radia ? Big Grin
Przystawiasz mikrofon do głośnika i nagrywasz Confusedhock:

tak i potem odsłucham sobie jakieś pierdy Tongue
^
^
dzieki, dzieki.

soundforge ma opcje taka chyba. a jak nie to windows ma tkiego najbardziej podstawowego playera gdzies schowanego co nagrywa wszystko co jest odgrywane na kompie..
kurde, na radyjkach mozna całkiem fajnej muzy posłuchac, której nie ma w necie Smile
Polecam Eskę w soboty wieczorem. Jakiś czas temu za konsoletą był sam dj z Ministry of Sound Confusedhock:
naajlepsza i tak byla rozglosnia/radiostacja. tyle tematycznych audycji ze nie mozna narzekac naprawde. teraz to nic w sumie. bis lipa bo pop a trojka lipa bo za duzo indie Wink
kiedys wszystko było fajne, dzisiaj nawet MTV jest chujowe

o kurwa, własnie słucham Poison w wykonaniu Tarji Turunen Big Grin
jebnij mi ktos prosze.
ale teraz masz net, ktory wynagradza wszystko. odpalasz slsk i masz plyty z limitem do 10 na wyciagniecie reki.
pisząc slsk miałes na mysli soulseek'a ? Tongue a z tym netem to faktycznie, gdyby nie on to byłoby przejebane Big Grin