Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):[Obrazek: 1.jpg]

oświadczam, iż na tym zdjęciu niezmiernie rozpierdala mnie jedynie "profesjonalne" wiązanie pasa
wars jak będziesz miał trochę czasu to napisz mi o co chodzi z tym kreowaniem sie na gangstera bo ciekawi mnie to
Dobra, pozerzy, jutro o świcie wyruszam do Wawy na niecale trzy dni, by po ich upływie przeprowadzic STEEL Inwazje na Niemcy. Miedzy 9-12 lipca odbywa sie tam Magic Circle Fest., na którym Manowar da DWA koncerty, grając w CAŁOSCI 6 PIERWSZYCH PŁYT. Co wiecej, wsrod posiadaczy biletów rozlosowane zostaną CZTERY HARLEY'e, zrobione specjalne na zamówienie zespołu. Przewidziane jest równiez 20 000 darmowych browarów. Oczywiscie ekipa Polaków jest W CHUJ sroga. KILLL !!!!! o/o/o/o/
Wszystko o Krzychun

Dni na forum: 1097

Równe 3 lata. Nienawidze was:*
BOGOWIE ZAORALI!!!! SALUT PO WSZE CZASY!!!!!

[Obrazek: 1aed59d5f2d57aa4.jpg]

[Obrazek: 6f48be86cec23abf.jpg]

[Obrazek: 167e8896768be15b.jpg]

I nie mam więcej pytań
No i bedac jeszcze w Wawie, nie omieszkalem odwiedzic po raz n-ty zoo

[Obrazek: e7420b723e694cbc.jpg]

edit: pojebałem tematy, ale hujstym
Dobra ekipa widze byla Radek
No byla uber sroga, a i tak to jeszcze nei wszyscy
Necro Desecrator napisał(a):I nie mam więcej pytań
no ja kurwa też nie

Necro Desecrator napisał(a):No i bedac jeszcze w Wawie, nie omieszkalem odwiedzic po raz n-ty zoo
i był keltus?
Nie, ale w klatce z orangutanami była twoja stara
Powinieneś się cieszyć że jako wolontariuszka opiekuje się twoimi starymi i myje ich jak się obsrają czy posprząta po nich jak nie ogarną do czego służy jedzenie, a nie reagujesz ze złością. Mógłbyś swoją drogą częściej ich odwiedzać.
Poza tym zastanawiające jak ochoczo bronisz swojego przyjaciela, musicie być bardzo blisko.
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Cytat:Ostatnio zarejestrował się Janusz Korwin - Mikke
bana mu!
wie kto co to za kawałek Exploited którego fragment jest tu http://www.speedyshare.com/775696843.html