Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: rozmowy nie całkiem kontrolowane :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WOLISZ (KURWA) NAPISAC ZA MNIE ESEJ NA JAKZE PORYWAJACY TEMAT? Laughing
Valhalla napisał(a):kurde wpadajcie 15 lutego do wroclawia bo chce jakas bibe urodzinowa zrobic ;P

spoko, nie ma sprawy, dla Ciebie wszystko Mr. Green
Ty ogolnie taki mily czy dlatego ze najebany?
Wiecie co, pierwszy raz w zyciu Krzychun by mi sie teraz przydal ;D
ja zawsze jestem miły i kulturalny. Śmiesz w to wątpić? <foch>
poweizdzlalbym cos jeszcze ale se darije
Tomash napisał(a):ja zawsze jestem miły i kulturalny. Śmiesz w to wątpić? <foch>
przeca wiem, ze jestes ;D

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):poweizdzlalbym cos jeszcze ale se darije
Ty juz lepiej nic nie mow, bo Ci nie wychodzi ;D
to nie powiem, a by was to zainteresowalo
ja to ciekawska nie jestem (;
RamzeS napisał(a):Wy tu kurwa chlejecie a ja muszę tablety wdupiać bo sie jakiejś skurwiałej grypy nabawiłem :/

Mnie żołądek złapał przed koncertem kultu, ale nachapałem się leków i poszedłem. Wypiłem sę jakże arystokratyczny trunek o nazwie "wiśnia" za 4,50 Smile zajebiście smakowało winko Tongue

Valhalla napisał(a):Wiecie co, pierwszy raz w zyciu Krzychun by mi sie teraz przydal ;D
To rzuć temat krzychunowi może akurat ci coś skrobnie.
ja musze to w niedziele oddac napisalam az 1/3 strony a mam miec miniumum 5. nie wiem jak mozna pisac eseje z gospodarki swiatowej i snuc na ten temat jakiekolwiek dywagacje. z kazdego innego przedmiotu to i owszem ale nie tego. wiem ze marudze i jestem monotematyczna ale kurwica mnie bierze ze musze cos takiego robic na walone konwersatorium
Chcesz moge ci rzucić skany z ksiązki z msg, z ekonomii dla prawników albo z historii myśli ekonomicznej.
Kela poproś albo Krzychuna oni lubią te tematy Wink
Tak, ale oni powpierdalają jakieś ideologiczne głupoty, zamiast zająć się czystą wykładnią teorii.
To będzie przynajmniej śmiesznie ;p
Zoltan napisał(a):Chcesz moge ci rzucić skany z ksiązki z msg, z ekonomii dla prawników albo z historii myśli ekonomicznej.
o cyklu koniunkturalnym tam raczej nic nie znajde ;] ale dzieki

Zoltan napisał(a):Tak, ale oni powpierdalają jakieś ideologiczne głupoty, zamiast zająć się czystą wykładnią teorii.
esej nie musi być czystą wykładnią teorii ;P

Axel napisał(a):To będzie przynajmniej śmiesznie ;p
śmiesznie będzie jak to napiszę Laughing