07-06-2007, 08:48 PM
Valhalla napisał(a):mastiff angielski miazdzy wszystkie inne psy ;D i to prawie doslownie, ok. 80kg
ja gdzies słyszałem o 160kg skurwielu
Valhalla napisał(a):mastiff angielski miazdzy wszystkie inne psy ;D i to prawie doslownie, ok. 80kg
Krzychun napisał(a):historia polski 1918-1990Valhalla napisał(a):kiedy to polegne na egzaminie i bede miala powtorke z rozrywki we wrzesniu ;D
A z czego masz egzamin?
Valhalla napisał(a):Krzychun napisał(a):historia polski 1918-1990Valhalla napisał(a):kiedy to polegne na egzaminie i bede miala powtorke z rozrywki we wrzesniu ;D
A z czego masz egzamin?
wszystkie konstytucje, akty, partie, pierdoly. Ogolnie nie takie znowu trudne, ale ostatnio kolega 'przetrwal' az minute na egzaminie po czym zostal wyjebany za drzwi. Ciezko zdac, znaczy sie.
Krzychun napisał(a):Aha. Też chyba pójde na politologie.spoko jakby co mam wszystkie notatki i opracowania ;P
Valhalla napisał(a):spoko jakby co mam wszystkie notatki i opracowania ;P
Valhalla napisał(a):Lubię te psy.
Krzychun napisał(a):A Bastiata,albo Misesa Was uczyli?z tym to na ekonomie maj dir ;D takie informacje to ja przepuszczam jednym uchem ;P z ekonomii mialam chwalebne 3 a z polityki gospodarczej mam 4 i styknie, nie czuje sie zobligowana do posiadania wiekszej wiedzy ;D
Valhalla napisał(a):z tym to na ekonomie maj dir
Krzychun napisał(a):na socjologii/filozofii wspominali o Raymondzie Aronie?niet ;P a z socjologii to 5 mam a z filozofii to 4 wiec chyba umiem. Zaraz faktycznie na kujona wyjde