09-12-2007, 10:53 PM
Opowiadaj

The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?Ja
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ?
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.Ty byś za to był zajebisty.
The Stig napisał(a):może mi ktoś talking
Cytat:kto kurwa mianował warsadala jako moderatora tego forum ? przecież on sie kurwa totalnie nie nadaje na tą posadę... jedyne co mu wychodzi na tym forum to nieobecność.A co ci nie pasuje? Mój poprzedni, skierowany do ciebie, post? Cóż, wytłumaczę to łopatologicznie:
The Stig napisał(a):tak, grozi ostrzeżenie, chyba tylko mi... nikt kurwa nie dostaje ostrzeżeń - za wyjątkiem mnie - ba nawet co niektórym likwidujesz je... wiec o czym ty mi tu bedziesz pierdolił, żes jedyny sprawiedliwy...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo